Connect with us

Hi, what are you looking for?

Oyun

2021 Yılının En Popüler Oyunları

2021 yılı oyun oynamayı düşünenler için pek çok farklı seçenek sunuyor. Oyuncular, liste ile yıllardan beri popülerliği azalmamış oyunları yeni seçenekleri keşfetme şansına sahip. İşte yeni oyun arayanlar için 2021 yılının en popüler oyunları.

Counter-Strike: Global Offensive

Counter Strike Global Offisensive

Farklı oyun türleri çıksa da etkinliğini hiçbir zaman kaybetmeyen Counter-Strike: Global Offensive, 2021 yılında en popüler oyunlar arasında. Ücretsiz olarak oynanabilen ve çeşitli paketler ile birlikte oyunda avantaj elde edebilen oyuncular, üstelik oyun içi eşyalarını da yüksek fiyatlar ile satma şansına sahip. Kendi ekosistemini kurarak bu alanda dikkat çekmeye başlayan Counter Strike 2021 yılında da ön plana çıkmayı başardı.

Dota 2

Valve tarafından geliştirilen ücretsiz bir diğer oyun ise Dota 2. MOBA türünün dünyadaki ilk örneklerinden birisi olan Dota 2, kişilerin yeteneklerini kullanarak kahramanlar ile birlikte birbirine karşı mücadelesine dayanıyor.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

Terör odaklı olarak geliştirilen oyundan temel hedef, teröristleri etkisiz hale getirilip yakalanması.

GTA 5

GTA 5 Kaç Saatte İndirilir?
GTA 5 Kaç Saatte İndirilir?

GTA 5 özellikle online modu sayesinde oldukça popüler durumda. 2013 yılında piyasaya sunulmasına rağmen hala dünyanın en çok oynanan oyunları arasında yer bulan GTA 5, farklı modları ile birlikte oyun içerisindeki heyecanın sürmesini sağlıyor.

Valorant

Listede yer alan oyunlara göre çok daha yeni bir seçenek olan Valorant, Riot Games tarafından geliştirildi Birinci şahıs türü oyunda farklı karakterler ile oyuncuların birbirine karşı mücadele etmesi gerekiyor.

Rust

2018 yılında piyasaya çıkan Rust, PUBG ile çok fazla benzerlik gösteriyor. Hayatta kalma türündeki oyun, kişilerin yetenek ve becerilerine göre başarılı olabileceği oyunlar arasında yer alıyor. 

Cyberpunk 2077

2020 yılında piyasaya sunulan ve kısa süre içerisinde milyonlarca oyuncuya ulaşmayı başaran Cyberpunk 2077, 2021 yılında artan kullanıcı sayısı ile birlikte listenin üstlerinde yer almaya devam ediyor. Rol yapma türündeki oyunda özellikle çok geniş bir dünyanın yer alması, oyunculara farklı etkinlikler ve heyecanlar sunuyor. 

Özellikle en çok oynanan oyunların oyun indir ücretsiz seçenekler ile sunulmuş olması, kullanıcıların oyuna kolay bir şekilde dahil olmasını sağlıyor. Siz de oyun yükle adımlarını takip ederek oyunları sisteminize hemen kurabilirsiniz. 

Written By

Siberdefter'de Chief Executive Officer

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Oyun

İlgili Cyberpunk 2077 haberlerinde, Microsoft ve CDPR'nin özel Cyberpunk 2077 Xbox One gizli bir mesajı var. Konsolun arkasında bir UV ışığı parlatarak ortaya çıkan...

Oyun

Jay “Sinatraa” Won San Francisco Shock'dan ayrılıyor.

Advertisement