Apple

Apple Watch Series 8 Sızdırıldı!

Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım ve teknoloji devi Apple’ın yeni nesil akıllı saati Apple Watch Series 8, Eylül 2022 tarihinden önce tanıtılmayacak ancak yeni nesil akıllı saat hakkında bilgiler internete düşmeye başladı bile. Geçtiğimiz ay Watch Series 8’in üç farklı boyut seçeneği ile geleceğini duymuştuk ve şimdi, Watch Series 8’in tasarımını ortaya koyan render görüntüleri elimize ulaştı.

Mevzubahis render görüntüsü, kaynak tarafından konuya aşimna olan kişilerden alınan görüntüler ve CAD dosyalarına dayanılarak oluşturuldu ve bize Apple Watch Series 8’in beklendiği gibi yeni bir tasarım ile gelmeyeceğini ortaya koyuyor.

Aslına bakılırsa göze çarpan tek yenilik Watch Series 8’in bir değil iki adet hoparlör ızgarasına sahip olması. Bu render görüntüsünde karşılaştığımız saat renginin sızıntının bir parçası olmadığının altını çiziyoruz fakat sızıntıyı yapan kaynak yeni nesil akıllı saatin iPad Air’de bulunan açık yeşil renk seçeneğine benzer bir tonda geleceğini iddia ediyor.

Apple Watch Series 8 sızdırılan görüntü:

Apple Watch Series 8 sızdırılan render görüntüsü

Bu resim, Apple’ın yeni nesil akıllı saati için eski tasarımı geri dönüştürdüğünü gösterse de, Cupertino merkezli teknoloji devinin yeni özellikler sunarak bunu telafi edeceğine dair söylentiler var.

Bununla birlikte, Watch Series 8’in lansmanı için hala çok zaman var ve Apple’ın etkinlikte bizi farklı bir tasarımla şaşırtıp şaşırtmayacağı henüz belli değil. önceki modellerde görülen kavisli olanlar yerine kenarlar.

Sızan render görüntüsü Apple’ın yeni nesil akıllı saat için eski tasarım anlayışına geri döndüğünü gösteriyor olsa da Cupertino merkezli teknoloji ve yazılım devi yeni özellikler sunarak bunu telafi edeceğine dair güçlü söylentiler bulunuyor.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Bununla birlikte, Watch Series 8’in lansmanı için halen daha çok zaman var ve Apple’ın etkinlikte bizi farklı bir tasarımla şaşırtıp şaşırmayacağı henüz belli değil. Yine de bu makalemizdeki tüm her şeyin iddia ve sızdırmalardan ibaret olduğunu bir resmiyet taşımadığını belirtmemde fayda var.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Apple

Cupertino merkezli yazılım ve teknoloji Apple, geçtiğimiz Eylül ayında yeni iPhone serisini tanıttıktan bir kaç gün sonra iOS 15 işletim sistemini piyasaya sürdü. Tabi...

Giyilebilir Teknolojiler

Apple’ın 14 Eylül 2021 saat 20.00’da başlayan yeni ürün lansmanında Apple Watch Series 7 nihayet tanıtıldı. Çarpıcı özellikler ve tasarımsal iyileştirmeler gelen Yeni Watch...

Apple

MediaMarkt Türkiye, 2021 yılının ilk Apple Günlerini başlattı. CLUB üyelerine hususi mediamarkt.com.tr’de geçerli olan “Apple Günleri” kapsamında MediaMarkt, 4 Şubat tarihine kadar seçili MacBook’larda...

Apple

İyi  Apple Watch Series 5 her zaman açık bir ekran ekler, böylece her zaman zamanı gösterebilir. Eklenen bir pusula navigasyona yardımcı olur ve yükseklik okumalarını iyileştirir. Hücresel...

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version