Cep Telefonu

Huawei Mate 40 Pro Türkiye Topraklarında: Özellikleri Neler?

HUAWEI’nin inkilap niteliğindeki en yeni amiral gemisi akıllı cep telefonu HUAWEI Mate 40 Pro artık Türkiye topraklarında ve Huawei Online Mağaza üzerinden ön satışa sunuldu. HUAWEI teknolojisinin en yeni ve en iyisi HUAWEI Mate40 Pro’yu ön satış seçeneği ile Huawei Online Mağaza’dan alan kişi kullanıcılara ürünleri 21 Aralık’ta teslim edilmeye başlanacak.

İkonik tasarımı yenilikçi teknolojiyle birleştiren HUAWEI Mate40 Pro’nun 88 aşama Horizon Display Ekran tasarımı, kompakt bir pakette akıcı bir monitör oluştururken haiz olduğu ipeksi eğri kullanıcıya ergonomi sağlıyor. Ürünler ek olarak IP68 toza ve suya dayanıklılık, hem sanal aynı zamanda fizyolojik ses kontrolü seçenekleri ve yanlış dokunmayı önleyen gelişmiş algoritmaları da sunuyor.

Huawei Mate 40 Pro Ön Tarafı

HUAWEI Mate40 Pro 3D Face Unlock, ultra geniş açılı bir selfie kamerası ve son aşama duyarlı bir hareket sensörü ile teknolojiyle dolu daha minik bir ön kameraya haiz.

HUAWEI Mate40 Pro ikonik dairesel ve bakışımlı tasarımının bir evrimi olan Uzay Halkası Tasarımını benimsiyor. HUAWEI Mate40 Pro, Siyah renk seçeneğinin yanı sıra, görünmeyen gizemleri andıran renk değişiklik yapma efektine haiz büyüleyici bir Mistik Gümüş renkte de ön satışa sunuluyor.

Kirin 9000 yeni performans ve 5G standartlarını belirliyor

5G için tam donanımlı ve yoğun hesaplamalar ile çoklu vazife işlemlerini rahatlıkla gerçekleştirebilen Kirin 9000, mevcut en gelişmiş 5nm 5G çipseti. Bugüne kadarki en yoğun ve en tam özellikli 5G SoC olan Kirin 9000, 15.3 milyardan fazla transistöre haiz. Üst seviye güç verimliliği için 3 değişik ölçüde tasarlanan kuvvetli işlemci, 3.13 GHz hızlara kadar ulaşabiliyor.

Huawei Mate 40 Pro – Ön Tarafı portre görünüm

Ayrıca SoC’ye entegre bir 24 çekirdekli Mali-G78 GPU’nun yanı sıra, cihazdaki suni zekayı yeni bir seviyeye taşıyan iki büyük çekirdekli ve bir minik çekirdekli yenilikçi bir NPU da bulunuyor.

HUAWEI Mate 40 Pro‘daki 24 çekirdekli Mali-G78 GPU, şimdiye kadar bir HUAWEI cihazında bulunan en kuvvetli GPU. 90Hz monitör, daha yüksek cevap süresi için 240Hz dokunmatik örnekleme hızı ile beraber çalışıyor ve görsel deneyime mukabil gelen dokunsal geri bildirim sağlıyor. Bu eğlence kurulumu, süper bas stereo ile sinematik deneyimler yaratmak için iki stereo hoparlörle tamamlanıyor.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Dünyanın en gelişmiş mobil kamera sistemi

Huawei Mate 40 Pro – Arka tarafı portre görünüm

Sinematik videografi mevzusunda HUAWEI Mate 40 Pro, benzersiz bir takım yenilik sunuyor. Dual Cine Kamera, 3:2 beyaz perde seçimi bir çekim payı sensörüne haiz. Steady Shot ile yüksek kaliteli sahneler yakalamak her zamankinden daha kolayken, XD Fusion HDR Engine, kullanıcılar aşırı fer kontrastıyla çekim yaparken bile dengeli pozlama sağlıyor.

Diğer gelişmeler içinde Tracking Shot bulunurken, Story Creator reel sinematik efektlere izin veriyor. Arka plan müziği, filtreler ve efektler de rahatlıkla eklenebilir. Ses performansına da ehemmiyet veren HUAWEI Mate40 Pro, Audio Focus, Audio Zoom ve bağlı Bluetooth cihazlarından yüksek kaliteli ses kaydı özelliklerine haiz.

Huawei Mate 40 Pro

Ultra Geniş Cine Kamera lensi artık daha geniş bir görüş alanının yanı sıra daha varlıklı ayrıntı, gelişmiş düşük fer performansı ve deformasyona uğramış düzeltme algoritmaları sunarak kullananların güzel, geniş manzaralar yakalamasına imkan tanırken, ana kamera reel yüksek çözünürlüğünde olan çekimler sağlıyor.

Tam Piksel Octa PD Otomatik Odaklama ile imaj kalitesi daha da geliştirildi. Geliştirilmiş distorsiyon düzeltmesi yüzü, vücudu ve uzuvları hedefleyerek ultra geniş açılı lensi daha çok senaryoda kullanışlı hale getirir. HUAWEI Mate40 Pro, 10x hibrit yakınlaştırmayı ve 50x dijital yakınlaştırmayı desteklemek için bir periskop optik telefoto kameraya haiz.

Huawei Mate 40 Pro – Beyaz – Arka

HUAWEI Mate40 Pro üstündeki Ultra Vision Selfie Kamerası, 4K çekim yardımıyla yakın ve kişiselden ultra geniş görüntüye kadar mevcut üç görüş alanından birinde çekim yapma seçeneğiyle vlog çekimleri ve selfieleri ile çığır açıyor. Vlog çekimleri, Ağır Çekim Özçekimi, kullananların süratli tempolu hareketlerini kaydederken çarpıcı efektler eklemelerine izin vererek ön kameraya daha da fazla fazlaca yönlülük katıyor.

Yepyeni bir kullanıcı deneyimi

HUAWEI Mate 40 Pro cihazların tamamen eller özgür kontrolünü elde eden Smart Gesture Control dahil olmak suretiyle yeni kullanıcı odaklı özelliklerle tüketicilerin parlak zeka telefonları hayatlarına entegre etme şekillerinde inkilap yaratmaya hazırlanıyor.

Cihazı uyandırmak için elinizi cihazın üstüne getirmeniz yada sola, sağa, yukarı ve aşağı kaydırmalarla telefonunuzda gezmeniz yeterli. Ayrıca Air Tap ismi verilen bir hareketle de davet cevaplamak mümkün.

Huawei Mate 40 Pro – Ön ve Arka Görünüm – Beyaz Renk

Yeni dinamik Eyes on Display sayesinde, telefondan gereksinim duyulabilecek bütün detayları barındıran tamamen özelleştirilebilir etkileşimli ekranlarla bir bakışta etkinleştirilebiliyor. Telefonla göz teması kurarak istenmeyen aramaların sesi kısılabiliyorken, kullanıcı cihaza odaklandığı sürece otomatik uyku dönem dışı bırakılıyor.

Gizlilik ve emniyet laf mevzusu olduğunda EMUI 11 işletim sistemi, HUAWEI aygıt kullanıcılarını korumak için her vakit kapsamlı emniyet çözümlerine haiz oldu.

Huawei Mate 40 Pro görseli

Trusted Execution Environment işletim sistemi, ticarileştirilmiş emniyet mikro çekirdeği için en yüksek sertifika seviyesi olan CC EAL5+ sertifikasına haiz.

EMUI 11 ek olarak yeni gizlilik özellikleriyle beraber geliyor: Kullanıcılar görüntüleri aktarırken konum, vakit ve aygıt ayrıntıları benzer biçimde duyarlı şahsi verileri gönderilmeden ilkin dosyadan kolayca temizleyebilirler. Not Kilidi, içinde ne olduğu bir PIN yada biyometri verisi ile garanti dibine alarak şahsi notların her vakit şahsi kalmasını sağlıyor.

Advertisement. Scroll to continue reading.

HUAWEI Mate 40 Pro, 13.999 TL önerilen son kullanıcı satış fiyatı ile tüketicilere sunuluyor. Teslimattan sonrasında siparişlerim sekmesinden “İnceleme Yaz” seçeneğine tıklayarak yorum bırakan tüketiciler, HUAWEI Band Pro’yu 1 TL karşılığı alabileceği kupon kodu da kazanıyorlar.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version