Cep Telefonu

Samsun Galaxy S20 FE’ye 120 Hz Desteği Geldi

Samsung’un yenilikçi ara modeli Samsun Galaxy S20 FE çok rağbet gören uygun fiyatlı amiral gemilerinden birisi oldu ve bugün Güney Koreli şirket Samsun Galaxy S20 FE için 120Hz desteği yayınladı.

Galaxy S20 FE akıllı telefonu, 120Hz Süper AMOLED Sonsuz-O Ekran ile yüksek yenileme hızına sahip cihazlar kervanına katıldı.

Kullanıcıların yenileme hızı yüksek bir ekranda, çarpıcı bir görselliği ve iyi bir reaksiyon hızını deneyimledikten sonrasında başka bir monitör kullanımı oldukça zor olabiliyor.

Samsung’un kullanıcılarını bir araya getiren toplum platformu Samsung Members üyelerinin alınması ile meydana getirilen ankete göre, iştirakçilerin yarısından fazlası 120Hz ekranın Galaxy cihazlarda en sevdikleri monitör özelliği bulunduğunu belirtti.

Bu harbiden yola çıkan Samsung; Galaxy S20 serisi, Galaxy Note20 Ultra ve Galaxy Tab S7/S7+ cihazlarında kullandığı 120Hz ekranlarla gelişmekte olan bu trende doğrultu veriyor.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Kullanıcıların beklentilerini ve taleplerini her vakit dikkate alan Samsung bir kere daha harekete geçti. Artık Galaxy S20 FE aleti da 120Hz Süper AMOLED Sonsuz-O Ekran ile 120Hz yenileme hızına haiz cihazlar kervanına katıldı.

Bu yeni nesil vizyonun iyi mi çalıştığına ve Samsung fanatikleri tarafınca niçin bu kadar beğenildiğine yakından bakalım.

Samsung Galaxy S20 FE 120Hz yenileme hızı iyi mi çalışır?

Hertz (Hz) cinsinden ölçülen yenileme hızı, görüntünün saniye başı yenileme frekansını anlatım eder.  Yüksek yenileme hızına haiz ekranlar, her saniyede daha çok bilgiyi görüntüleme yetenekleriyle akıcı bir görsellik ve daha düşük hareket bulanıklığı sunar. Sonuç olarak talep eder oyun oynayın, talep eder video izleyin, dilerseniz ancak web’de gezinin yüksek yenileme hızına haiz ekranlar size her vakit iyi bir görsel tecrübe sunar.

  • 12Hz: Saniyede 12 döngü. Görüntüde dalgalanma ve atlamalar yaşanır.
  • 24Hz: Saniyede 24 döngü. TV ve filmimizde aynı biçimde görsel hareket bulanıklığı ortaya çıkar.
  • 120Hz: Saniyede 120 döngü. Videolarda akıcı ve net hareket ile birlikte, süratli akış elde eden monitör yardımıyla görsel anlamda cazibeli kullanıcı arayüzleri sağlanır.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version