Cep Telefonu

Samsung Galaxy W21 5G çıkış tarihi açıklandı

Samsung hayranları, katlanabilir telefon söylentisinin internette ilk kez ortaya çıkmasından bu yana Galaxy W21 5G‘yi bekliyor, şimdi iyi haber, Samsung’un kasım ayında çok beğenilen Galaxy W21 katlanabilir akıllı telefonunu piyasaya süreceğini doğruladığı için beklemeye artık son veriyoruz.

Samsung Galaxy W21 5G lansman posteri, tanınmış dijital blog yazarı @HHP Good (Myfixguide aracılığıyla) tarafından yayınlandı.

Samsung Galaxy W21 5G Tanıtım Tarihi Afişi

Samsung Galaxy W21 5G‘nin Teknik özellikleri neler olacak

Galaxy W21 katlanabilir telefon hakkında bildiğimiz pek bir şey yok, ancak esasen Galaxy Z Fold 2‘nin yeniden markalanmış Çin versiyonu olduğu için, ilkinin ikincisinden çok farklı olmasını beklememelisiniz. Bununla birlikte, W21’in menteşesinin ve arka panelinin rengi, Galaxy Z Fold 2’den farklı olacak ve tüm bunlar yaklaşan Samsung katlanabilir telefonunda farklı olacak.

Samsung Galaxy W21 katlanabilir telefon, 2208 × 1768 ekran çözünürlüğüne sahip 7.59 inç birincil ekrana ve 2260 × 816 ekran çözünürlüğüne sahip 6.23 inç ikincil ekrana sahip olacak. Katlanabilir akıllı telefonun toplam pil kapasitesi 4500mAh (2090mAh + 2160mAh) olacak ve Snapdragon 865+ tarafından çalıştırılacak. Kamera hakkında konuşursak, arkasında üçlü bir kamera kurulumu olacak – 12MP + 10MP + 10MP. Özçekimler yapmak için, 12 MP ön kameraya sahip olacaksınız. Akıllı telefonun Altın renginde olması bekleniyor ve alacağınız tek renk seçeneği bu.

Advertisement. Scroll to continue reading.

1 Comment

  1. Pingback: Samsung'dan bilgisayar olmadan çalışabilen akıllı monitör! | Siberdefter

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version