Donanım

Samsung, 12 Ocak’ta yeni Exynos işlemcisini tanıtıyor!

Teknolojinin önde gelen markalarından Samsung, tamamen revize edilmiş Exynos işlemcisini sahneye çıkarıyor.  Online olarak gerçekleşecek, “Samsung Exynos On 2021” özel yayınında tanıtılacak yepyeni Exynos işlemcisi üst seviye mobil deneyimin standartlarını yeniden tanımlayacak. 12 Ocak Salı günü TSİ 17.00’da düzenlenecek bu özel etkinlik Samsung YouTube kanalı, Samsung Newsroom veya Exynos web sayfası üzerinden takibi sağlanacak.

Fragmanı izlemek için: 

İşlemci hakkında:

Exynos, Samsung‘un ürettiği bir çip üzerine kurduğu sistemdir. İşlemci tarafında Exynos 8890’dan beri Samsung tasarımı çekirdek kullanan sistem, Exynos 3110 dışındaki tüm elektronik devlerinde ARM’nin stok tasarım GPU içermiştir.

Ayrıca, Exynos 8890 üzerinde Samsung üretimi modem, fotoğraf işlemci, sinyal işlemci, antenler gibi yan bileşenleri de içeren ilk tam SoC çözümü olmuştur.

Çoğu geliştirici, Samsung’u bu aile hakkında yeterli kaynak bilgisi olmadığı için eleştirmektedir. Bundan dolayı geliştiriciler bu elektronik devreyi kullanan cihazlar için sıfırdan bir geliştirme yapamamaktadır.

Samsung Electronics Hakkında:

Samsung Electronics Co. Ltd. dünyaya dönüştürücü fikirler ve teknolojiler sayesinde ilham veriyor ve geleceği şekillendiriyor. Samsung Electronics, televizyon, akıllı telefon, giyilebilir cihazlar, tabletler, kameralar, dijital gereçler, ağ sistemleri, hafıza, yarı iletken ve LED çözümleri dünyasını yeniden tanımlıyor. Samsung hakkında güncel haberler için http://news.samsung.com adresinden “Samsung Newsroom” sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version