Dünya

T-Mobile, Rakibi Sprint’i Satın Alıyor!

T-Mobile, Rakibi Sprint'i Satın Alıyor!

MAHKEME T-MOBİLE’IN SPRİNT SATIN ALMASINA İZİN VERDİ ÇÜNKÜ SPRİNT TAMAMEN BERBAT

Uzun bir duruşmadan sonra, federal bir mahkeme, T-Mobile ve Sprint‘in dün birleşmesine izin vermeyi ve Dish Network‘ü birkaç yıl içinde dördüncü ulusal kablosuz taşıyıcıya dönüştürmek için karmaşık bir plana karar verdi.

Karar her zaman şaşırtıcı değil: Google ve Facebook gibi büyük teknoloji platformlarının antitröst incelemesi ısınıyor olsa da, dev telekom birleşmeleri hâlâ yol alıyor. 

Ancak kararın kendisi son derece şaşırtıcı: Birleşik Devletler New York’un Güney Bölgesi Bölge Mahkemesi’nden Yargıç Victor Marrero , birleşmeyi durdurmaya çalışan 10 devlet avukatı tarafından ortaya konan çeşitli veri ve uzmanların değersiz olduğuna karar verdi. 

Ciddiye almak ve T-Mobile ve Dish’in güvenmeye değer serin şirketler gibi görünüp görünmediğine kendisi karar verecekti.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Ve… Yargıç Marrero’nun CEO John Legere’nin geri kalanının ve T-Mobile’ın diğer yöneticilerinin son derece havalı ve akıllı olduğunu ve Dish Network’ün kesinlikle güvenilir olduğunu ve her şeyin harika çalışacağını düşünüyor.

Yargıç Marreo, Sprint şirketini kötü olarak nitelendiriyor

T-Mobile, Rakibi Sprint’i Satın Alıyor!

Ayrıca yargıç Sprint’in berbat olduğunu düşünüyor. Gerçekten, burada önemli bir paket varsa, Bill Clinton tarafından federal yargıda ömür boyu randevu için seçilen federal yargıç Victor Marrero, Sprint’in aptallar tarafından yönetilen boktan bir ağa sahip kötü bir şirket olduğunu düşünüyor. Şimdi yasa bu.

GİRİŞ

Antitröst anlaşmazlıklarının yargılanması, hakimi neredeyse bir falcıya dönüştürür. Bu tür davalara karar vermek, geleceğin yargısal olarak okunmasını gerektirir.

Geleceğin neler getireceğini kim söyleyecek? Uzmanlarla konuşmalı ve verilere ve ekonomik modellemeye dayalı olarak kimin daha güvenilir bir argüman çıkardığına karar vermeli miyiz?

Buna göre, tarafların maliyetli ve çelişkili mühendislik, ekonomik ve bilimsel iş modelleri ile uzmanlarının gri tahmin tonları tasvir ettiği rekabetçi geleceğin uyumsuz vizyonları , Mahkemenin rahatlıkla onaylayabileceği yararlı kanıtlar olarak birbirlerini iptal eder. kesinlikle diğerinden ziyade bir tarafı doğrulayan.

Değil sanırım. Hey, hiç federal yargıçın birinci sınıf AIM durum mesajı yazdığını gördünüz mü?

Geleceğin kendini nasıl tezahür ettirdiği ve sahip olduğu şeyi geçmeye nasıl getirdiği, teorik kuvvetler veya matematiksel modeller tarafından zorunlu olarak yönlendirilmeyen çok yönlü bir fenomendir.

T-Mobile, Rakibi Sprint’i Satın Alıyor!

Tamam. Bakın, bu çok ciddi bir milyar dolarlık telekom birleşmesi, bu yüzden içine girmeden önce, yargıç için zor kısmı atlamanın ve sadece bağırsak içgüdülerine gitmenin ne kadar önemli olduğu hakkında konuşmamız gerekecek. Kristal bir topun içine bak.

Bu tür zorluklarla karşı karşıya kalan mahkeme, olgu bulucu olarak hareket eden mahkemeler genellikle görev için daha uygun bir şekilde geleneksel yargı yöntemlerine ve rehberliğine başvururlar. Özellikle, kristal bir topun içine bakmanın kendi denenmiş ve test edilmiş versiyonlarına başvururlar. … hakimin kendi becerilerini ve cephe deneyimini, insan davranışlarının karmaşık ve sıklıkla çelişkili hesaplarını , olgusal delillerden elde edilen eylemleri ve eylemleri tartma, tahmin etme ve yargılamada uygularlar .

Bu işlevi yerine getirirken, mahkemeler, en kapsamlı ve yetkili teknik uzman çalışmasının bile , çeşitli canlı kaynaklar tarafından alınan iş kararları tarafından temelde harekete geçirilen olası olayların güvenilir bir prognostikatörü olarak yeterince yakalayamadığı veya ölçemediği çeşitli davranışsal önlemler uygular : ilgili pazar rakipleri, diğer piyasa katılımcıları, kamu kurumları ve hatta tüketicile

T-Mobile, Rakibi Sprint’i Satın Alıyor!

Gerçekten de, ekonomik veriler, pazar geçmişi ve uzman ifadeleriyle uğraşma zorluğu ile karşı karşıya olan Yargıç Marrero, Goop’un tamına gitmeye ve gerçekten herkesin kalbine bakmaya karar verdi. Ve… gerçekten bunu yaptığını bilmenizi istiyor.

Mahkeme, bu eylemin iki haftalık duruşması sırasında, tanıkları gözlemlemek ve tanık standındaki güvenilirliklerini ve tutumlarını değerlendirmek ve tanıklıklarının burada atıfta bulunulan ve aşağıda ifade edilen işaretçiler ışığında gerektirdiği ağırlığı göz önünde bulundurarak geniş bir vesile olmuştur.

Pekala, Yargıç Marrero sadece kanatlıyor. Bakalım 5G hakkında saçmalıklara düşüyor mu?

T-Mobile, Rakibi Sprint’i Satın Alıyor!

5G’nin tam etkisi görülmeye devam etse de, tüketicilerin kullanabileceği hızlarda , mobil cihazların pillerinin daha az tüketilmesinde ve gecikmenin azaltılmasında veya bir mobil cihazın ve mobil ağın birbiriyle iletişim kurması için gereken sürede önemli artışlar vaat ediyor . 5G, tüketicilerin artırılmış gerçeklik (“AR”) veya sanal gerçeklik (“VR”) uygulamalarını kullanmasına ve 4K olarak adlandırılan önemli ölçüde daha yüksek bir görüntü kalitesinde video akışı yapmasına olanak tanıyacaktır.

Bu süreç zaman aldığından, [kablosuz] endüstrisindeki önde gelen uzmanlar, Çin veya Güney Kore gibi diğer ülkelerin önce 5G’yi tam olarak uygulayabilecekleri ve 5G aracılığıyla mümkün olan yenilikçi uygulamalar için pazara hükmedebilecekleri endişelerini dile getirdiler.

Nilay Patel’in 5G’ye kadar ırk söyleminin neden olduğu utançtan öldüğünü bildirmekten dolayı üzgünüz. Bu parçanın geri kalanı onun hayaleti tarafından yönetilecek.

AT&T VE VERİZON

T-Mobile, Rakibi Sprint’i Satın Alıyor!

Tüm bu kurulumlardan sonra, Yargıç Marrero, iki büyük taşıyıcıdan başlayarak ABD kablosuz endüstrisinin mevcut durumunu tartışmaya devam ediyor.

Her iki tarafın temsilleri ve duruşmada geliştirilen kanıtlar, Verizon ve AT&T’nin yüksek kaliteli ağlara sahip olmasına rağmen, hiçbirinin [taşıyıcı] sınırsız veri planları veya Netflix gibi hizmetlerin bunlarla birleştirilmesi gibi faydalı tüketici hizmetlerinin yeniliği için ayırt edilmediğini göstermektedir. mobil kablosuz hizmetler.

Selam. Burada birkaç not: Verizon ve AT&T sınırsız veri planı sunuyor. Verizon, Disney Plus’ı bir araya getiriyor ve AT&T, Time Warner adında küçük bir şirket satın aldı ve HBO’yu Snapchat gibi görünen bir arayüzle bir tür genç odaklı akış hizmetine yoğun bir şekilde dönüştürüyor.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Verizon ve AT&T bu gibi önlemler aldıkları ölçüde, bu hamleler sıklıkla ilk olarak T-Mobile veya Sprint tarafından yapılan yeniliklere tepki olmuştur.

T-Mobile, Rakibi Sprint’i Satın Alıyor!

Bu “veya Sprint” aslında olduğu gibi oldukça önemlidir. Sprint’in AT&T ve Verizon için bir rakip olduğunu ima ediyor. Daha fazla rakip genellikle iyidir. Ancak Yargıç Marrero, T-Mobile’ın John Legere tarafından yönetilmesi gerçeğiyle daha fazla ilgileniyor. Yargıç Marrero, John Legere’nin sadece en iyisi olduğunu düşünüyor.

T-Mobile’ın başarısı, AT&T’nin 2011 yılında önerilen birleşme sırasında satın almadığı takdirde alacağı bir “kesinti ücreti” müzakeresine atfedilebilir. Düzenleyici zorluklar AT&T’nin birleşmeyi tamamlamasını engellediğinden, T-Mobile, yaklaşık 3 milyar dolar nakit, 3 milyar dolar spektrum ve T-Mobile müşterilerinin T-Mobile ağının o anda ulaşamadığı alanlarda AT & T ağını kullanmasına izin veren bir dolaşım anlaşması.

T-Mobile, Rakibi Sprint’i Satın Alıyor!

Kabaca aynı zamanda, 2012 yılında T-Mobile şu anki Genel Müdür John Legere ve şu anki Genel Müdür Michael Sievert tarafından yönetilen yeni bir yönetici ekibi tuttu. Bu yeni liderlik ekibi “Taşıyıcı” olarak adlandırılan yenilikçi bir strateji ve kültür oluşturdu. Bu strateji kapsamında, T-Mobile, tüketicilerin sevmediği taşıyıcılar ve tüketiciler arasındaki [kablosuz endüstri] ilişkisinin özelliklerini belirleyecek ve daha sonra kendisini AT&T ve Verizon gibi diğer büyük taşıyıcılardan farklılaştırmak için bu özelliklerden yararlanacaktır.

Bu nedenle T-Mobile, AT&T ile birleşmedi, nakit ve spektrum infüzyonu yaptı ve daha etkili bir şekilde rekabet edebilmek için yeni bir yönetim aldı ve tüm büyük taşıyıcıların tüketicileri için daha iyi teklifler verdi. Sprint muhtemelen benzer bir yaklaşımı deneyebilir gibi görünüyor – özellikle SoftBank’e ait olduğu için, hafifçe koymak için … para harcama konusunda utangaç değil.

SPRINT: EN ÇOK EMİR Mİ? YASAL SONUÇ

Hakim Marrero’ya göre Sprint’in işleri kendi başına değiştirebileceği fikrinde sadece bir sorun var: Sprint’in berbat olduğunu düşünüyor. Yani, dostum gerçekten, gerçekten Sprint’in kötü olduğunu düşünüyor. 

Tüm bu şeyler zaten çok uzun ve bu fikre biberlik eden rastgele Sprint dunkslarından bazılarını kesmek zorunda kaldım çünkü sığacak çok fazla şey vardı. Ve bunlar derin kesimler – yani, LTE üzerinden WiMAX’ı seçmek için bir iş. WiMAX!

Bazı şüpheli teknolojik seçimler nedeniyle , Sprint’in ağı kalitesi rakiplerinden daha zayıftır ve marka imajı da buna göre kötüdür. Sprint de finansal olarak mücadele etti ve 2017’ye kadar on bir yıl boyunca net gelir elde edemedi.

Hey, Yargıç Marrero: Sprint’in ağı hakkında ne düşünüyorsun?

Sprint, başlangıçta çektiği müşterileri, büyük ölçüde altta yatan kötü ağ kalitesinden ötürü, agresif teklifleri ile korumakta zorlandı.

Hm, buna ekleyebilir misin?

Mobil kablosuz ağ, mobil kablosuz telekomünikasyon hizmetlerinin temelini oluşturur ve Sprint’in ağ ve ürün teklifleri yıllarca kötü operasyonel kalite ve olumsuz müşteri algısı nedeniyle ayırt edilmiştir.

Anladım. WiMAX’a tekrar dunk yazmak ister misiniz?

Yaklaşık 15 yıldır, Sprint, tüketicilerin kullanması için uygunsuz olan kronik olarak az gelişmiş bir ağla sonuçlanan, çok sayıda tavsiye edilmeyen teknolojik ve ticari kararlar aldı.

Nextel yarasına biraz tuz dökelim, olur mu?

Sprint ayrıca güçlü bir ağ kurma çabalarını daha da ileriye taşıyan pazar rakibi Nextel ile birleşmesinden beklenen teknolojik ve finansal faydaları da gerçekleştiremedi.

Ve siz eski Sprint CEO’su Marcelo Claure’un WeWork’e gitmeden önce bir şeyleri düzeltme çabaları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Şebeke direklerine asılmış çok sayıda küçük hücre ve tekel adı verilen hücre kulelerine düşük kira alternatifleri uygulayarak Sprint’in ağ kapsamını minimum maliyetle artırmak için daha ucuz, geleneksel olmayan bir plan önermeye karar verin. Bu plan büyük ölçüde başarısız oldu; Sprint, öngörülen 75.000 küçük hücresinden sadece 2.000’ini ve öngörülen 35.000 tekelinden yalnızca birini kurdu; bu da kısa sürede kaldırıldı.

Dahası, Sprint’in yarı teklif, bir veya iki yıl sonra fiyatta artış sağlamak için tasarlandı ve başlangıçta teklif tarafından yönlendirilen birçok müşteri, sonuçta daha düşük kaliteli bir ağ için daha yüksek fiyatlar ödemek zorunda kalacağını fark ettikten kısa bir süre sonra değiştirdi.

Yargıç Marrero’nun Sprint’in ne kadar berbat olduğunu düşündüğünü yeterince vurgulayamıyorum. Övgüleri bile Sprint’in berbat olmasıyla nitelendirilir.

Sprint’in teklifleri, tüketici yanlısı duruşları için biraz dikkate alınmayı hak ediyor. Ancak geçmişe bakıldığında, sürdürülebilir bir uzun vadeli iş stratejisinden ziyade alakalı kalmak için umutsuz ve sonuçta başarısız bir çabayı yansıtırlar .

Sprint’in kısa bir süre kârlılık kazanma kabiliyeti bir miktar tanınmayı hak ediyorsa , şirket en iyi ihtimalle su basmak için mücadele ediyor , rakipleri yeni nesil kablosuz ağlara ayak uydurmalarını sağlayacak gelirleri artırmaya devam ediyor.

Sonunda, Hakim Marrero, Sprint’in berbat olduğuna ikna olduğunu söylüyor.

Dolayısıyla Mahkeme, Sprint’in uzun vadeli sürdürülebilir bir rekabet stratejisine sahip olmadığına ve aslında gerçek anlamda ulusal bir [kablosuz taşıyıcı] olmaya son vereceğine ikna olmuştur.

BULAŞIK AĞI: KESİNLİKLE AĞ OLACAK, DÜŞÜNÜYORUZ

Birleşmeye yönelik argümanın büyük bir kısmı, Adalet Bakanlığı’nın Dish Network’ün Sprint’ten Boost Wireless’ın kontrolünü bir spektrumla birlikte kontrol edeceği ve daha sonra bu varlıkları mevcut spektrum stokuyla birlikte yeni bir inşa etmek için kullanacağı bir anlaşma yaptı. 5G ağı. Bunu yaparken, T-Mobile’ın ağına erişimi olacak, böylece müşterileri hemen kaydetmeye başlayabilecek.

Bu karmaşık bir plan ve davadaki argümanlardan biri, Dish’in aslında onunla geçmeyeceği idi. Sadece spektrumu biriktirmek ve daha sonra daha büyük oyunculardan birine premium olarak satmak çok daha ucuz. Ancak Yargıç Marrero, Dish başkanı Charlie Ergen’in ~ vibes ~ ‘sine baktı ve zarları ol’ maverick’in üzerine koymaya karar verdi.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version