Elektrikli Scooter

FENIX, Aylık ve Haftalık Kiralama Hizmetini Tanıttı!

Yerli elektrikli scooter kiralama şirketi Palm, Dubai merkezli FENIX şirketi tarafından 43 milyon lira (5 milyon dolar) bedelle satın alınmıştı. Palm uygulamasını bünyesine katan FENIX, ülkemizde yeni nesil elektrikli scooter modellerini de kullanıma sunmuştu.

Şimdi ise şirket Türkiye’de yeni bir hizmetini kullanıma sundu artık haftalık ve aylık olmak üzere iki farklı ücretlendirmelerle FENIX Scooterlarını kiralayabilecek ve böylelikle her gün size yakın bölgelerde scooter arama derdine düşmeyeceksiniz.

FENIX MyRide ile tanışın; aylık ve haftalık kiralama programı

FENIX MyRide Programında; haftalık, aylık, üç aylık ve yıllık ödemeler yaparak şirketin Bumblebee S0 Max isimli elektrikli scooterına sahip olabiliyorsunuz. Ücretsiz teslimat, şarj desteği, uygulamadan kilitleyebilme ve 7/24 destek ile kiraladığınız scooter ile ilgili tüm destekler sunuluyor.

FENIX MyRide ücretleri ne kadar?

  • Haftalık kiralama: 500 TL
  • Aylık kiralama: 1000 TL
  • 3 Aylık kiralama:: 2000 TL (aylık 666 TL ödemiş oluyorsunuz)
  • Yıllık kiralama: 6000 TL (aylık 500 TL ödemiş oluyorsunuz)

Fiyatlar yaz döneminde toplu taşıma kullanmak istemeyen ve bir scooter satın almaktan çekinen kişiler için oldukça ideal. Özellikle günümüzde scooter fiyatlarının 8 bin TL ile 12 bin TL fiyatları aralığında olduğu bu dönemlerde kısa dönem scooter sahibi olmak isteyenler için birebir fırsat.

Ayrıca en önemli yanlarından bir tanesi ise kiraladığınız scooterda bir problem yaşadığınızda 24 saat içerisinde değişimi yapılıyor. Bunu normal satın alınmış bir scooter ile kıyasladığımız zaman servis bekleme süresi de olmuyor.

FENIX MyRide nasıl kiralanır?

Haftalık, aylık, üç aylık veya yıllık kiralama yapmak isteyen kullanıcılar uygulamaya kart tanımladıktan sonra MyRide sekmesinden almak istedikleri paketi seçtikten sonra ödeme düğmesine dokunarak ödemesini tamamlayabilir.

Eğer FENIX uygulamasında hali hazırda bir kartınız tanımlıysa ve tanımlı kartınızın bakiyesi yeterliyse doğrudan MyRide sekmesinden ödemenizi yapabilirsiniz.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Nasıl Yapılır

İstanbul’un bir numaralı ve güzide ulaşım aracı Martı, yaz aylarının gelmesi, çevreci teknolojilere gösterilen ilginin artması ve koronavirüs pandemisinin getirdiği tedbirlerle daha da popüler...

İnceleme

İstanbul’da şehir yaşantısı çok hızlıdır, bu hızın yanında bir yere yetişirken trafik ise kaçınılmazdır. Ülkemizin bir çok yanında elektrikli scooter kiralama servisi ile hayatımıza...

Genel

Türkiye’nin hem çevreci hem de eğlenceli kısa mesafe ulaşım servislerinden Martı, ülkemizde büyük bir talep görüyor. En çok İstanbul halkının kullandığı Martı ekibine ulaştık...

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version