Finans

Albaraka Türk’te 7/24 Kolay Para Transferi Dönemi Başlıyor

Katılım Bankacılığının öncüsü Albaraka Türk, alan kişi deneyimini üst seviyelere çıkaracak bir yeniliğe daha imza atıyor. Albaraka Türk müşterileri, IBAN veya hesap numarasına gerek duymaksızın EFT yada havale para transferlerini 7 gün 24 saat süresince dijital kanallardan rahatça gerçekleştirebilecek.

Dünyanın en iyi katılım bankası olma hedefiyle ürün ve hizmetlerini geliştirmeye geçindiren Albaraka Türk, alan kişi deneyimini daha konforlu hale getirecek bir yeniliğe daha imza atıyor. Hayata geçecek bu yeni uygulamayla beraber Albaraka müşterileri, IBAN veya hesap numarasına gereksinim duymadan para transferlerini gerçekleştirebilecek.

EFT yada havale para aktarma işlemlerini kolaylaştırabilmek adına müşterilerin IBAN veya hesap numaralarını; cep telefonu numarası, T.C. hüviyet numarası, e-posta adresi, vergi hüviyet numarası yada geçişlik numarası şeklinde bilgilerin herhangi biri ile eşleştirmeleri ehil olacak. Ayrıca yabancı uyruklu müşteriler de IBAN veya hesap numaralarını yabancı hüviyet numaraları ile eşleştirerek aynı hizmetten yararlanabilecekler.

Saat sınırı ortadan kalkıyor, 7 gün 24 saat EFT yapılabilecek.

Para transferlerinde hayata geçecek olan bir öteki yenilik ise saat kısıtlamasının ortadan kalkması olacak. Yeni uygulamayla beraber Albaraka Türk müşterileri web yada mobil şube üstünden 7 gün 24 saat süresince bütün EFT işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version