Finans

Blog Yazarak Para Kazanmak

İnternet çağına tam anlamıyla girmemizle birlikte insanlar artık ana işinin yanında ek gelir olarak internetten para kazanmak istiyorlar. Peki internetten herkesin aylık ortalama 500 TL kazanabileceğini ve bunu akşam işten evlerine döndükten sonra sadece 30 dakikalarını harcayarak yapabileceklerini söylesem?

Blog yazarlığı internetin şu anda en çok rağbet gören tarafı çünkü web sitelerinden tutan büyük firmalara kadar hemen hemen herkes blog yazısına ihtiyaç duyuyor.

1. Kendi bloğunuzu açarak para kazanın

İlk yöntem kendinize ait bir blog sitesi açarak para kazanmanızı sağlıyor; ister kendi adınızı taşıyan ya da farklı bir isimle blog sitesi açarak bu siteye Google Adsense reklamları koyarak para kazanabilirsiniz.

İnsanlara yazdığınız yazıları okuturken sitenizin belirli kısımlarda reklamlar çıkacak ve sizde bu reklamların gösterimine, tıklanmasına göre kazanç elde edeceksiniz.

İlla Google reklamları almanıza gerek yok bir marka ile özel anlaşma kurarakta daha yüksek kazançlar elde edebilirsiniz biz sadece size emeklemeyi öğretiyoruz 😉

Advertisement. Scroll to continue reading.

2. Bir sitenin freelancer yazarı olun.

Herhangi bir internet sitesine mail atarak onların sitesinde ücret karşılığında yazı yazacağınızı söyleyin tabi bu maili atarken onların sitesinin kategorisinde örnek bir yazı eki vermeyi de unutmayın.

Eğer sizin örnek yazınız hoşlarına giderse makale başına veya aylık ödemeler yaparak sizleri Freelancer Yazar ekibine dahil edeceklerdir.

3. Özel müşteriler bulun, tek bir makaleden yüksek gelir elde edin.

Fiverr, Freelancer, bionluk, sadece on gibi web sitelerinde ilan açarak markaların ya da bireysel kişilerin sizden makale almasını sağlayın. Genelde firmalar size ürünlerini tanıttıracak SEO dostu ve anlamlı bir yazı için başvuracaktır.

Bu yöntemle tek bir makaleden 10-20 TL kazanma fırsatını yakalayabileceksiniz. Eğer yabancı diliniz varsa yurt dışına hizmet verebilir ve karşılığında döviz kazancı elde edebilirsiniz.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version