Finans

Papara ile Hisse Senedi Alma Dönemi Başlıyor!

18 yaş altındaki gençlerin kendi kartlarına sahip olmasını ve cebindeki paraları dijitalde rahatça harcayabilmesini sağlayan Papara, Türkiye merkezli bir elektronik para kuruluşu.

Bilmeyenler için Papara’dan bahsedelim; 15 yaşından büyük herkesin kolaylıkla hesap açıp parasını dijital dünyada rahatça harcayabilmeyi sağlayan ön ödemeli kart sunuyor. İster fiziksel isterseniz de sanal kartlar oluşturabiliyorsunuz.

Bunlara ek olarak şirket yakın zamanda platform üzerinden döviz alım ve satımı yapmanızı sağlamak için döviz hesabı özelliğini de kullanıma sunmuştu şimdi ise yakın gelecekte Yatırım Hesabı‘nı piyasaya süreceklerini duyurdular.

Papara ile yabancı şirketlerden hisse senedi alabileceksiniz.

Yatırım Hesabı sayesinde Apple, Uber, Tesla, Spotify ve Netflix gibi büyük şirketlerden hisse senedi alabilecek ve satabileceksiniz. Aynı zamanda yapacağınız yatırımlarda herhangi bir alt limit olmayacakken 500 bin dolar hacime kadar yapacağınız tüm yatırımlar, Menkul Kıymetler Yatırımcı Koruma Kurumu (SIPC) tarafından korunacak.

Özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı henüz belli değil fakat uygulamaya girdiğiniz zaman Hesap Seçimi kısmından Yatırım Hesabı için “Geldiğinde Haber Ver” özelliğini aktif edebilirsiniz.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Finans

Papara, Nisan 2016 tarihinde BDDK tarafından yetkili lisans alarak Ağustos 2016 tarihinde faaliyetlere başlayan Türkiye Cumhuriyeti merkezli elektronik para kuruluşu. 7.055.000 Türk Lirası Öz...

Finans

2016 yılından bu yana faaliyet gösteren ve kullanım için herhangi bir yaş sınırı bulundurmayan Papara; bir ön ödemeli kart sunan çevrim içi ödeme sistemi....

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version