Finans

Tesla nasıl ticaret yapıyor?

Tesla’nın hisseleri, elektrikli otomobil üreticisinin vahşi salınımlarından yararlanmaya çalışırken, konuda uzman olan ve perakende tüccarların ilgi odağı oldu.

siberdefter-elon-musk

Tesla’nın hisseleri, elektrikli otomobil üreticisinin vahşi salınımlarından yararlanmaya çalışırken, konuda uzman olan ve perakende tüccarların ilgi odağı oldu.

Elon Musk’ın lider şirketinin hisseleri, bu yıl 31 işlem gününün 23’ünde Cuma günleri kapanışa kadar en az %1 oranında bir hamle yaptı. Buna karşılık, S&P 500 2020’de bu büyüklükte sadece beş hareketi kaydetti.

Bu hareketler – 3 Şubat’taki %19,9’luk bir artış da dahil olmak üzere, Tesla rekor kırdı. Ancak hisse senedi için iyi bir haber olmadı. Tesla Cuma günü uçucu ticaret sergileyerek %0,4 gibi bir oranla geriledi. Şubatın 5’inde %17,2 olmak üzere %1 olarak en az düşüşler bu yıl sergilendi. Hisse başına 2 Milyar 767 dolar ile kapadı

Peki Tesla nasıl bir ticari strateji deniyor? İşte detayları

Hisse senedi ticareti

New York merkezli tescilli ticaret mağazası Seven Points Capital’in ortağı Mike Katz, Tesla’yı esnaf için çıkış ve giriş noktaları olarak bir önceki günün en yüksek ve en düşük seviyelerini kullanarak kısa vadeli olarak ticaret yaptığını söyledi.

Advertisement. Scroll to continue reading.

“Gücünü satın aldığınız bir stratejiniz varsa, o zaman bir önceki günün düşük seviyesini alırsa duruyorsunuz, o zaman gerçekten iyi çalıştı,” dedi. “Bu şeyin gücü ve bacakları olmaya devam ederse, önceki günün düşük seviyesini çok fazla otorite ile çıkarmaması gerektiğini düşünürüm.”

Bu eğilimin Tesla’nın hisse senedi mitinginin hisse başına 300 dolar civarında işlem gördüğü Ekim ayı sonunda başladığından beri gerçekleştiğini belirtti. O zamandan beri Tesla hisseleri yaklaşık% 144 arttı ve Facebook, Amazon ve Google-ebeveyn Alfabesi gibi yüksek uçan hisse senetleri toz içinde kaldı.

Bununla birlikte, Tesla’nın dalgalanması deneyimsiz tüccarları da çekiyor olabilir. 3 Şubat’ta yaklaşık 12.000 Robinhood aracılık hesabı Tesla’yı ilk kez satın aldı.

Seven Points Capital’in yönetici ortağı Mike Mangieri, “İnsanlar hızlı ve kolay para olduğunu düşündüğünde böyle olur” dedi. “Bu adamlar genellikle çöktüğünde tükenecekler çünkü satmak istemiyorlar çünkü hala daha yüksek olduğuna ikna oldular çünkü herkes onlara söyledi.”

“Bu sadece yukarı doğru panik yaratıyor ve herkes onu takip etmek zorunda,” diye ekledi Mangieri. “Bitcoin’de de aynı şey oldu.”

Advertisement. Scroll to continue reading.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Kripto Para

SpaceX, Tesla ve SolarCity’nin Kurucusu ve CEO’su Elon Musk, uzun süredir Twitter hesabından yaptığı kripto para birimleri hakkındaki paylaşımları sık sık gündemimize geliyordu ve...

Giyilebilir Teknolojiler

Tesla, SpaceX, Solar City gibi şirketlerin aktif CEO’su ve kurucusu olan Elon Musk beyciğim, 29 Ağustos 2020 saat 03.00 sularında başlattığı bir canlı yayın...

Girişimcilik

Şirket, Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Tesla'nın 2020 yılının ilk çeyreğinde Çin ve ABD'deki fabrika kapanmalarına rağmen 16 milyon dolarlık sürpriz bir kar elde etti...

Otomobil

Otonom sürüş, otomobil geleceğimizin bir parçası gibi görünüyor. Harika görünse de, asla açıklayamayacağı bir şey olabilir: bazı sürücülerin aptallığı. Tamam, “aptallık” kulağa güçlü gelebilir, ancak...

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version