Finans

Tosla ile Para Kazanmak

Artık günümüzde herkes internet üzerinden alışveriş yapmaya yöneldi özellikle Koronavirüs (COVID-19) pandemisinin etkisi ile internetten alışveriş yapan kişilerin sayısı oldukça yükseldi.

Alışveriş hatta İnternetten alışveriş yapmak denildiğinde herkesin aklına kadınlar gelir lakin en çok alışverişi genç arkadaşlarımız, 13-18 yaş arası arkadaşlarımız yaparlar çünkü artık oyun alımları ve oyun içi alımları çok rağbet gören bir durum.

İnternetten alışveriş yapabilmemiz için genelde bir banka kartına ya da bir kredi kartına ihtiyaç duyuyoruz bu durum 18 yaş ve üzeri bireyler için problem niteliği taşımıyorken 18 yaşından küçük bireyler için bir istanbul anadolu yakası escort problem.

Tosla ise bu problemi ortadan kaldırarak 18 yaşından küçük bireylerin gerek internette gerek fiziksel anlamda kolay alışveriş yapabilmesi bir ön ödemeli kart sistemi ortaya koydu.

Akbank’a ait olan bu kuruluşun sunduğu kartın herhangi bir ek bakiyesi bulunmuyor, kartın bakiyesi sizin içerisine yüklediğiniz miktar kadar oluyor. Örneğin bu kartın içerisine 100 TL koyarsanız bakiyesi 100 TL oluyor.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Tosla müşterisi nasıl olunur?

Tosla kullanıcısı ya da tosla müşterisi olabilmek için öncelikle herhangi bir yaş sınırı bulunmuyor. Sahip olmanız gereken tek şey bir cep telefonu numarası ve cep telefonu.

Tosla‘yı telefonunuza indirmek için buraya tıklayın ardından uygulama telefonunuza indirdikten ve açtıktan sonra cep telefonu numaranız ve elektronik posta adresiniz kolayca kayıt olabilirsiniz.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version