Genel

Logitech’in Yeni Sessiz Kablosuz Klavye & Mouse Seti

Gürültüsüz bir ortamda çalışmak odaklanmayı sağlar ve verimliliği artırır. Logitech, evde, iş yerinde yada okulda daha sessiz bir emek harcama ortamı için sessiz teknolojiye haiz ürünlerini geliştirdi.

Patentli ”Sessiz Tuş” teknolojisine haiz Logitech MK295 Sessiz Kablosuz Klavye & Mouse Seti sessiz bir tecrübe vadediyor. 

Logitech M220, M330 ve M590 Sessiz Kablosuz Fareler’ler ise geleneksel “tıklama” hissini verirken bununla beraber da nerede ise asla gürültü istanbul bakırköy escort bayan çıkarmıyor.

Logitech MK295 Sessiz Wireless Klavye & Mouse Seti

Sessiz Tıklama teknolojisine haiz MK295 Sessiz Kablosuz Klavye & Mouse Seti, fazla gürültü azaltma özelliği yardımıyla kullanıcılarına tıklama sesi olmaksızın benzer tıklama ve yazma özelliği sunuyor.

Sıvıya karşı dayanıklı tuşlara ve tasarıma haiz olan klavye, uzun zaman kullanım vadederken, 36 aya kadar pil ömrü sağlıyor. Sağlam ayaklara haiz klavye şahsi ihtiyaçlara nazaran eğim alabiliyor.

Rahat ve kompakt farenin yumuşak kaydırma tekerleği ise bu sessiz deneyimi tamamlıyor. Mouse, 18 aylık pil ömrünün yanı sıra üstünde açma ve kapama tuşları bulunduruyor.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Logitech’in küçük, tak ve unut kablosuz alıcısı ile 10 metreye kadar güçlü, kablosuz rabıta sağlıyor.

Logitech Sessiz Wireless Mouse Serisi ile huzurlu emek harcama Siyah, kırmızı, gri ve mavi olmak suretiyle değişik renk seçeneği bulunan Logitech M220, M330 ve M590 sessiz wireless mouse’lar şık ve portatif tasarımıyla işte, evde veya okulda sessiz bir emek harcama ortamı sunuyor.

Tek bir AA pille çalışan mouse’ların modeline nazaran 18 ile 24 içinde değişen bir pil ömrü bulunuyor. Logitech Sessiz Wireless Mouse Serisi’ndeki mamüller 90’dan fazla gürültü azaltma özelliği yardımıyla kullanıcılarına tıklama sesi olmaksızın aynı tıklama hissini veriyor.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version