Girişimcilik

Google’dan Oyun ve Uygulama Akademisi

İnternet devi Google, Oyun ve Uygulama Akademisi adında yeni bir eğitime başlıyor ve katılım sağlayacak kişiler Akademi’de uygulama, oyun ve oyun sanatı geliştirme, proje yönetimi ve teknoloji girişimciliği konularında toplamda 400 saatlik eğitim ve kariyer etkinlikleri sayesinde birçok farklı alanda elde ettikleri bilgi, deneyim ve beceriler sayesinde kariyerlerine sağlam bir yön verebilecekler.

Google Oyun ve Uygulama Akademisi’nde; Kodlama Eğitimleri, Coursera’da Google Proje Yönetim Programı, Temel Girişimcilik Eğitimleri ve en son olarak Kariyer Hızlandırma Etkinlikleri gerçekleştirilerek öğrencilere güzel bir yetkinlik kazandırılmış olacak.

Google Oyun ve Uygulama Akademisi içeriği

Kodlama Eğitimleri

Hayallerinizdeki oyunu ve uygulamayı tasarlayıp geliştirmeniz için ihtiyacınız olan Flutter ve Unity gibi kodlama dillerini kullanmayı öğremenin yanı sıra uygulama geliştirme, oyun tasarlama süreçlerini de yakından deneyimleyebileceksiniz.

Coursera’da Google Proje Yönetim Programı

Türkiye’de ilk kez Türkçe dilinde hazırlanan bulunan bu program sayesinde proje yönetiminin temellerini ücretsiz olarak öğrenip planlama ve uygulama konularında uzmanlaşılabilecek bir kariyer sertifikası sahibi olabileceksiniz.

Temel Girişimcilik Eğitimleri

Akademi yazılımsal, teknik eğitimler ve girişimciliğin temellerinin yanı sıra hukuk, finans ve insan kaynağı eğitimleri ile bilişim ve teknoloji sektöründe kendinize ait bir girişim kurmanız için gerekli olan yetkinlikleri kazanabilecek ve girişimcilik ekosistemini yakından tanıyabileceksiniz.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Kariyer Hızlandırma Etkinlikleri

Teknoloji ve girişimcilik alanlarında uzman kişi ve kurumlarla bir araya gelip kariyer hızlandırma etkinlikleri, ilham seansları, ve sosyal beceri eğitimleri ile aldığınız eğitimlerin beraberinden kariyer yolunuzda bir adım daha öteye geçiyor olacaksınız.

Mezuniyet Hackathonu

Oyun ve Uygulama Akademisi’nde kazandığınız yetkinlikleri kullanarak geliştireceğiniz fikirleri bir iş modeline (start up/girişim) dönüştürebilecek ve Hackathon bitiminde jüri tarafından en yüksek puanı alarak üç takım arasına girmeyi başarırsanız San Francisco için seyahat hakkı elde ediyor olacaksınız ve böylelikle bu gezi dahilinde içerisinde internet devi Google’un da bulunduğu Silikon Vadisi’ni görmeye hak kazanmış olacaksınız.

Google Oyun ve Uygulama Akademisi hangi fırsatları sunuyor?

  • Teknoloji sektörüne özel eğitimler: Hızla büyümekte olan teknoloji sektöründeki yetenek açığının kapatılmasına yönelik hazırlanmış eğitim programları sunuyor.
  • Sonuç Odaklı Eğitimler: Teknoloji alanlarında geçmiş bilgi birikimi ve deneyimi olmayan, genç iş arayanların teknoloji sektöründe istihdamını artırmaya yönelik teknik ve ileri seviye dijital beceri eğitimleri sunuluyor.
  • Kariyer odaklı programlar: Mezunların kariyerlerine teknoloji sektöründe başlamalarını destekleyecek kariyer etkinlikleri ve sosyal beceri eğitimleri sunuluyor.
  • Herkese açık ve ücretsiz bir akademi: İnternet devinin başlattığı Oyun ve Uygulama Akademisi’nin sunduğu en büyük fırsatlardan biri ise geniş yaş grubunun erişimine açık olması ücretsiz olarak sunuluyor olması. 18-29 yaş aralığındaki üniversite öğrencisi veya mezunu herkes başvuru yapabilir.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Yapay Zeka

Google, yapay zeka alanında önemli bir adım atarak, geliştirdiği mesajlaşma botu Google Bard’ı genel erişime açtığını duyurdu. Uzun süredir kapalı beta aşamasında olan Bard,...

Yazılım

Firebase, Google tarafından geliştirilen bir mobil ve web uygulamaları geliştirme platformudur. Firebase, veri depolama, veritabanı, kullanıcı yetkilendirme, push bildirimleri, gerçek zamanlı sohbet ve benzeri...

Cep Telefonu

XDA-Developers ekibi tarafından elde ettiğimiz bilgiler doğrultusunda internet devi Google’ın yakın zamanda piyasaya süreceği yeni nesil amiral gemisi segmentindeki telefonları Google Pixel 6 ve...

Otomobil

Otomobil üreticisi Ford ve internet devi Google, güçlerini birleştirme kararı aldılar ve bu ortaya çıkan işbirliği hakkında ise detaylı bilgileri bizlere aktardılar. İşbirliği kapsamına...

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version