Akıllı Saat

Samsung Galaxy Watch 3 Tanıtıldı

Samsung bir önceki modelini iki yıl önce tanıttığı Galaxy watch serisine bir ürün daha ekledi: Galaxy watch 3. 41mm ve 45mm boyut seçenekleri ile gelen Galaxy watch 3’ün LTE sürümü ise ülkemizde eSIM olmadığından kullanılamıyor.

Tasarımda ne değişiklikler var

Galaxy watch 3 bir önceki model olan Galaxy watch’a göre %14 daha ince ve %15 daha hafif bir tasarımla karşımıza çıktı. Ayrıca ekranın büyüklüğü de 1.4 inçe çıkarıldı.

Sağlık konusunda ne gelişmeler var

Watch serisinden ziyade Active serisi bir fitness arkadaşı olarak görünse de, Samsung, Watch 3 modeline fitness izleme tarafında birkaç yeni geliştirme yaptı. Uyku izleme özelliği daha iyi algoritmalar ve daha hassas verilerle geliştirildi. Bu yılın ilerleyen saatlerinde Watch 3 kan oksijen izleme özelliği kazanacak ve Kore’de kan basıncını ve elektrokardiyografiyi (EKG) izleyebilecek. Watch 3 ayrıca, Apple Watch’un seri 4 ve daha sonraki modellerinde olduğu gibi, bir düşme algılandığında bir kişiyi bilgilendirecek bir düşme algılama özelliğine sahip.

Fiyat

Galaxy watch 3’ün 41mm’lik modelini 2099TL’ye 45mm’lik modelini ise 2299TL’ye Samsung’un resmi sitesinden satın alabilirsiniz.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version