Giyilebilir Teknolojiler

HUAWEI GENTLE MONSTER Eyewear II Tanıtıldı

HUAWEI, “GENTLE MONSTER Eyewear II” serisi yeni nesil parlak zeka gözlüklerini resmi olarak tanıttı. Teknolojinin modayla kusursuz bir biçimde entegre olduğu HUAWEI’nin ikinci nesil parlak zeka gözlükleri, daha konforlu bir kullanım eşliğinde fazlaca sayıda parlak zeka işlevi de bununla beraber getiriyor.

Eyewear II, GENTLE MONSTER’ın tasarımlarının yürekli ve ilerici bir örneği olarak karşımıza çıkıyor. Hem klasik gözlük aynı zamanda güneş gözlüğü seçenekleri ile sunulan seri, dışarıya ses sızıntısını tamamen engellemiş olan akustik gizlilik özelliğine de sahip.

Yarı-aleni biçimde tasarlanan ultra ince hoparlörler, ses sızıntısını etken bir biçimde ortadan kaldırırken yüksek tanımlı stereo ses performansı sunuyor. Güncellenen Akıllı Etkileşim işlevi ile Eyewear II serisi, yenilikçi bir parlak zeka giyilebilir teknoloji deneyimi ile birlikte, günlük hayatı da kolaylaştırıyor.

Stil ve konfor bir arada

HUAWEI GENTLE MONSTER Eyewear II, konforlu bir kullanım deneyimi sunuyor. Yenilikçi teknolojilerle donatılmış ince sap uçları daha hafifçe olmaları için plastik titanyumdan, çerçeve kenarındaki menteşeler ise titanyum elastikten üretildi ve yüzdeki sıkı kavrama hissini azaltmak için artırılmış tutma kuvveti ile güçlendirildi. Ayrıca ilk nesilde 12 aşama olan kavisli kulaklık açısı, daha pratik bir kullanım amacıyla 20 dereceye yükseltildi.

Eyewear II, müzik dinlemek, oyun oynamak yada TV kovuşturmak için en iyi ses deneyimini sunan daha büyük sadece daha ince hoparlörlere sahip. Ürün bununla birlikte lens yuvasının her iki tarafında, sesi direkt kullanıcının kulağına ileten, ses sızıntısını faal bir biçimde azaltan ve daha net bir stereo dinleme elde eden yarı-aleni hoparlörlerle geliyor.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Cihazın lens yuvaları, fazlaca yönlü ses dalgalarını dengeleyebilen ve ses sızıntısını azaltacak bir biçimde tasarlandı. Eyewear II, uyarlanabilir ses teknolojisi ile birlikte, ortama bağlı olarak sesi otomatikman azaltabiliyor, bu da kullanıcının, sesleri en sıhhatli biçimde algılamasını sağlıyor.

Akıllı ses, parlak zeka etkileşim

Eyewear II, güncellenmiş parlak zeka hareket kontrolü desteğine de sahip. Eşleştirme için, kullananların yalnızca sol şakak üstüne gelen kısma hafif iki parmağı ile dokunması yeterli.

Ses asistanı da aynı bölgeye çift tıklamayla kolayca etkinleştirilebilir. Eyewear II ek olarak kaydırma hareketlerini de destekliyor. Bir sonraki / önceki şarkıyı çalmak yada ses seviyesini ayarlamak için, kullananların telefonlarına dokunmadan, ancak kaydırarak test sağlamaları mümkün.

Çok sayıda gelişmiş sensörle donatılmış olan Eyewear II, hareket duyarlılığı ile müzik çalma sırasında kullanıcının gözlüğü çıkardığını algılar, üç dakika arasında yeniden takarsa kalmış olduğu yerden çalmaya devam eder.

Kullanıcı Eyewear II’yi bir müddet bir kenara bırakıp yeniden taktıktan sonra, parlak zeka telefon ekranında bir pencere açılır, böylece kullanıcı Eyewear II’nin pil seviyesini bir bakışta test edebilir. Bu pencereye dokunarak, daha çok tafsilat için cihazın ayarlarına da süratle ulaşabilir.

Eyewear II, kesintisiz kullanım için son aşama kuvvetli bir bataryayla geliyor. Tek şarjla 5 saat süresince devamlı müzik çalabilen Eyewear II, NFC temassız yazışma desteği ve kablosuz süratli şarj teknolojisine de sahip.

Advertisement. Scroll to continue reading.

1 Comment

  1. Pingback: HUAWEI Uyardı: Sahte Çekilişlere Dikkat Edin! | Siberdefter

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version