Haberler

Çerkezköy TSO Üyelerine İndirimli Elektrik Desteği

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (Çerkezköy TSO) ile Coorbiz arasında firmaların indirimli elektrik hizmetlerinden uygun koşullarda yararlanabilmelerini sağlayan bir protokol imzalandı. Çerkezköy TSO’da gerçekleştirilen imza törenine, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu üyeleri, Genel Sekreter Hakan Gel ile Coorbiz yönetim ekibi katıldı. Protokol ile Çerkezköy TSO üyesi olan 5.000’i aşkın firmanın indirimli elektrik ürününden yararlanması hedefleniyor.

Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu başkanı Süleyman Kozuva protokol imza töreninde “Firmalarımızın en büyük maliyet kalemlerinden birisi olan elektrik ürünü için Coorbiz ile verimli bir işbirliğine imza attık. Kendilerine teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Protokolün imza töreninde Coorbiz Genel Müdürü Koray Akhan ise “Coorbiz’in iş ortaklarının ürün ve hizmetlerinden tüm Çerkezköy TSO firmalarının da faydalanabilmesi birinci önceliğimiz. Bunun için Çerkezköy bölge ekibimiz ile elimizden gelen desteği göstereceğiz” dedi.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version