Haberler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan COVID-19 Aşısı Oldu!

13 Ocak 2021 tarihinde tüm Türkiye’nin gözü önünde Çin’den getirilen COVID-19 aşısı olan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Bilim Kurulu üyelerinden sonra 14 Ocak 2021 itibari ile tüm sağlık çalışanlarına Çin aşısının ilk dozu verilmeye başlanmıştı.

Sağlık çalışanları ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da COVID-19 aşısı olduğunu duyurdu. Ankara’da COVID-19 (Koronavirüs) aşısının ilk dozunu alan Cumhurbaşkanı Erdoğan aşının ikinci dozunu 28 gün sonra alacak. Hastanede olduğu aşı sonrası basın mensuplarına demeçte bulunan Erdoğan, aşı olan kişilerin sayısının toplamda 250 bini geçtiğini vurgulayarak, ”Yaklaşık 25-30 milyon doz aşı daha gelecek” diye belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan COVID-19 aşısı olurken

Recep Tayyip Erdoğan COVID-19 Aşısı hakkında konuştu:

Ankara Şehir Hastanesi’ne gelerek aşı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilk doz aşıyı aldıktan sonra basın mensuplarına demeçte bulundu:

”Dün biliyorsunuz ilk aşıyı Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca ve ardından Bilim Kurulu üyeleri yaptırdı. Başarıyla devam eden aşı programımızda şu ana kadar 254 bin sağlık çalışanımız ilk doz aşılarını oldu. Ben de onlara katılarak aşılandım. İnşallah çok kısa süre içinde tüm vatandaşlarımızı aşılamayı hedefliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.

“25 milyon ile 30 milyon arasında ekstra doz daha gelecek”

Başta tüm siyasi liderler, milletvekillerimiz, Kovid-19 aşısını teşvik ederlerse, bunun çok çok isabetli olacağına inanıyorum. Aşı olanlarında sayısı 250 bini aştı. Bilim Kurulu’nun belirlediği bir takvim var. İlk etapta gelen aşı miktarı belli, ardından 25-30 milyon doz aşı daha gelecek.

Sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum, bu süreçte ortaya konan gayret karşılıksız kalmayacaktır.

Erdoğan, Telegram üzerinden aşı olduğunu paylaştı:

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın telegram paylaşımı

Telegram‘a kayıt olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, telegram kanalı üzerinden “Ben de aşı oldum..” diye mesaj atarak aşı olduğunu paylaşmıştı.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version