Haberler

Eurasia Airshow 2020 bu yıl online yapılacak

Bu sene Brezilya’dan Bangladeş’e dünyanın bütün ülkelerinden geniş bir saat diliminde yapılacak Eurasia Airshow 2020, pandemi sebebiyle bu sene 2-6 Aralık 2020 tarihlerinde online olarak yapılacak.

Bir fazlaca değişik ülkenin müdafaa bakanları, hava kuvvetleri komutanları, müdafaa sistemleri direktörleri, tayyare sanayinin üst seviye yöneticileri ve endüstrinin liderleri gümbet escort bayan katılacak.

Türkiye’nin şova dayalı ilk havacılık organizasyonu Eurasia Airshow, pandemi sebebiyle bu sene online olarak yapılacak.

2-6 Aralık 2020 tarihleri içinde yapılacak Eurasia Airshow 2020, dünya havacılık ekosistemini gerçekleştiren devlet kurumları, askeri heyetle, firmalar ve sektör profesyonellerinin randevu noktası olacak.

Eurasia Airshow 2020 30’u aşkın ülkeden katılımcı şirketler ve askeri heyetleri bir araya getirecek.

Romanya Savunma Bakanı, Ürdün Ulaştırma Bakanı, Belarus Savunma Sanayi Bakanı, Zambia Savunma Bakanı, İngiltere Savunma Sanayi Başkanı, Filipinler Savunma Sanayi Müsteşarı, Lübnan Hava Kuvvetleri Komutanı, Bangladeş Savunma Sanayi BaşkanıÜrdün Genel Kurmay Başkanı, Pakistan Genelkrumay Başkanı, Macaristan Hava Kuvvetleri Komutanı, Bangladeş Hava Kuvvetleri Komutanı benzer biçimde bir fazlaca askeri kurul katılım gösterecek.

Fuar boyunca, Hava Savunma Sistemleri, Uçakların Aerodinamiği, Güdümlü Roket Sistemlerinin Geleceği, Sivil Havacılıkta Covid 19 Etkisi benzer biçimde bir fazlaca mevzu internasyonal iştirakçilerin konuşmalarıyla da gerçekleşecek.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Eurasia Airshow 2020’ye şu anda 6 bakan, 4 genelkurmay başkanı, 11 hava kuvvetleri komutanı, muhtelif düzeylerde yardımcıları ve 30’u aşkın ülkenin askeri heyeti katılımını açıkladı.

MENZİLSİZ HAVA SAVUNMA SİSTEMLERİNİN GELECEĞİ EURASIA AIRSHOW’DA

Dijital olması dolayısıyla fazlaca mühim bölümleri bulunduğunu söyleyen Capital Exhibition CEO’su Hakan Kurt, “Bakanlar Yuvarlak Masa Toplantısı’nın temel amacı hava müdafaa sisteminde yöresel ve global işbirlikleri, Hava Kuvvetleri Komutanları Yuvarlak Masa Toplantısı hava kuvvetlerine yeni endüstrilerin entegrasyonu, yöresel tahsil alanları, yöresel işbirlikleri konuşulacak.

Endüstri liderleri Yuvarlak Masa Toplantısı’nda ise, yeni nesil hava müdafaa sistemlerine karşı işbirlikleri, nükleer saldırılara karşı endüstrinin gelecek planları konuşulacak. Hava müdafaa stratejilerinin gelecek devre stratejileri, UAS ile iyi mi savaşım edileceği, ticari ile sivil havacılık ekonomileri iyi mi daha iyi hale getirilir başlıklarında webinarlar gerçekleştirilecek.” dedi.

24 SAATE YAYILAN HEYET GÖRÜŞMELERİ YAPILACAK

Sadece webinarlara 10 binin üstünde kayıt aldıklarını açıklayan Kurt, pandemi sebebiyle bu sene dördüncü online fuar gerçekleştireceklerini belirterek, şu şekildeki konuştu:

“Online meydana getirilen etkinliklerin katılımcıları daha odaklı. Saat farkından ötürü tecim heyetlerinin görüşmeleri daha verimli. Çünkü hemen hemen 24 saate yayılan bir planlamayla bunu gerçekleştiriyoruz. Çin’de ve Brezilya’daki firmayı ortak saatte gerçekleştiriyoruz. Bu fazlaca mühim bir tecrübe.”

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version