Haberler

Hasan Can Kaya’nın “Konuşanlar” Programı Exxen’e Taşınıyor!

Hasan Can Kaya’nın pandemi sürecinde yayına koyduğu eğlence programı Konuşanlar gerek formatı, gerekse içeriği ile gençler başta olmak üzere her yaştan kesimin gönlünü fethetmeyi başarmış ve biletlerini satışa koyar koymaz tüketmeyi elde etmiş bir program.

Acun Ilıcalı’nın Netflix, BluTV, Amazon Prime gibi dijital yayın platformlarına alternatif bir çözüm olarak piyasaya süreceği kendine ait platformu Exxen ise halen program toplama sürecindeyken bomba bir haber internete düştü.

Resmi Instagram hesabından paylaşım yapan Acun Ilıcalı, Hasan Can Kaya ile anlaştığını ve Hasan Can Kaya’nın sunduğu “Konuşanlar” programını Exxen’de yapacağını duyurdu.

Exxen ne zaman açılıyor?

Resmi ve net bir tarih bilmemekle birlikte Exxen platformunun çok yakın bir süre içerisinde faaliyetine başlayacağını biliyoruz. Tahminlerimizde yanılmazsak ise Exxen platformu 2021 yılı içerisinde ya da 2022 Ocak ayı içerisinde mutlaka yayın hayatına başlayacak.

Hasan Can Kaya kimdir?

16 Aralık 1989’da İstanbul’un Güngören ilçesinde dünyaya geldi. Senarist, Yazar, Stand-Up Komedyeni. En büyük hayali kendi filmini çekmek isteyen Hasan Can Kaya, doğduğu semt Güngören büyümüştür.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Bir dönem Çok Güzel Hareketler Bunlar programının son sezonunda yazar olarak çalışan Hasan Can Kaya’nın kariyeri çok çok eskilere dayanıyor. Kendisini Konuşanlar programı ile tanıtan Hasan Can Kaya’nın çok eski zamanlarda yazdığı skeçleri, yayınladığı videoları da bulunuyor.

2 Comments

  1. Pingback: EXXEN'in Abonelik Fiyatı Sızdırıldı! | Siberdefter

  2. Pingback: EXXEN'de Hangi Dizi/Film/Program ve Yarışma Olacak? | Siberdefter

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version