Connect with us

Hi, what are you looking for?

Haberler

Merhaba Dünya!

Evet sevgili dostlar, Siberdefter olarak ilk makalemizde geleneğe ayak uyduralım ve de ilk okurlarımıza kendimizi tanıtalım dedik. Bizler siz değerli okurlarımıza teknoloji ağırlıklı olmak üzere bilim, uzay, sanayi, finans, kripto para vesaire gibi kategorilerde haberler ve makaleler yayınlıyor olacağız. Biz sizlerin en güncel, en önemli, fantastik, ilgi çekici, bilgilendirici haberleri ve makaleleri ulaştırmak sabırsızlanıyor ve […]

Evet sevgili dostlar, Siberdefter olarak ilk makalemizde geleneğe ayak uyduralım ve de ilk okurlarımıza kendimizi tanıtalım dedik.

Bizler siz değerli okurlarımıza teknoloji ağırlıklı olmak üzere bilim, uzay, sanayi, finans, kripto para vesaire gibi kategorilerde haberler ve makaleler yayınlıyor olacağız.

Biz sizlerin en güncel, en önemli, fantastik, ilgi çekici, bilgilendirici haberleri ve makaleleri ulaştırmak sabırsızlanıyor ve daha kaliteli bir hizmet verebilmek açısından 7/24, gece gündüz demeden çalışıyoruz ve çalışmaya her daim devam ediyoruz.

İçeriklerimizi okurken ve sitemizi gezerken daha kullanışlı olması açısından sitemizin arayüzünü her daim güncelleyeceğimizin de sözünü vermek istiyoruz.

Bizi sosyal medya platformlarında takip etmenizi istiyor ve artık çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz…

Advertisement. Scroll to continue reading.

Written By

Siberdefter'de Chief Executive Officer

1 Comment

1 Comment

  1. A WordPress Commenter

    21 Şubat 2019 at 16:51

    Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Advertisement