Haberler

Instagram 10 Yaşında: Doğum Gününe Özel Yenilik!

Bugün Instagram‘ın 10. yaş günü ve Facebook’un alt şirketlerinden olan Instagram doğum gününe özel arayüz tarafında değişiklikler yaptı. Bunlardan en dikkat çekeni uygulama simgesini eski versiyonlardaki yapabilmenizdi.

iOS 14 güncellemesi ile birlikte kullanıcılar Kestirmeler uygulaması vasıtası ile uygulama simgelerini istedikleri gibi değiştirebiliyordu ve çoğu kişi Instagram’ın logosunu eski yıllardaki gibi görmeyi bir hayli seviyordu.

Kullanıcıların kalbini dinleyen şirket 10. yılına özel Instagram logosunu değiştirme özelliğini devreye soktu ve mevcut logonun alternatifleri ile birlikte eski logolarda bu seçime yerleştirildi.

Instagram Uygulama simgesi değiştirme nasıl yapılır?

Yukarıda Siberdefter YouTube kanalımıza yüklediğimiz yardımcı bir video zaten mevcut lakin yazılı olarak anlatmak istedik. Instagram uygulamasını açtıktan sonra profil ekranınızdan üç çizgiye basın ve Ayarlar sekmesine tıklayın.

Açılan ekranı parmağınızı bırakmadan aşağıya doğru çekin ve bir takım emojilerin ardından bir kutlama ile karşılanacak uygulama simgesi seçim ekranına ilerleyeceksiniz. Buradan ister eski görünümleri isterseniz de yeni renkli görünümleri seçebilirsiniz.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version