Haberler

istegelsin nedir? istegelsin nasıl kullanılır?

Koronavirüs (COVID-19) pandemisi ile yoğun talep gören çevrimiçi alışveriş platformlarının başında gelen istegelsin servisi, insanların ayağına koca bir marketi getirmeyi başarıyor. Tekstil ürünlerinden, şarküteriye kadar hemen hemen her ürünü oturduğunuz yerden satın alabiliyorsunuz.

Günümüzde faaliyet gösteren hemen hemen bu tip her platform mobil uygulama zorunluluğunu gösteriyorken istegelsin platformunda sadece ufak bir üyelikle web sitesi üzerinden sipariş verebilirsiniz. Ayrıca sürekli yaptıkları kampanyalar ile de müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı başarıyorlar.

İlk iki siparişinize 30 TL indirim!

istegelsin platformuna üye olduktan sonra yapacağınız ilk iki siparişinizde 30 TL indirim kazanabiliyorsunuz. Ayrıca buna ek olarak Paraf kullanıcılarına özel indirimlerde bulunurken promosyonlu günler, indirimli ürünlerde sizleri bekliyor.

istegelsin minimum sepet tutarı ne kadar?

Diğer alışveriş uygulamalarına göre çıtayı yüksekte tutan istegelsin, alışkın olmadığımız bir minimum sepet tutarı ile karşımıza çıkıyor. Alışveriş yapabilmeniz için sepetinizin minimum 60 TL olması gerekiyor.

Süper Salı ile ürünler çok ucuz!

istegelsin bunlarda yetmezmiş gibi Süper Salı ismini verdiği kampanyası ile her Salı günü yüzlerce ürünü %30, %20 gibi indirim oranları ile oldukça ucuza satıyor.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version