Haberler

İstinaf Mahkemesi UBER Engelini Kaldırdı!

Uber, koronavirüs nedeniyle sürücü hesaplarını askıya alıyor

Son dakika haberi! Geçtiğimiz yıl birçok tartışmaya sebep olan ve kullanımına dair hem web sitesine hem de uygulamasına erişim engeli getirilen Uber ile ilgili mahkeme adına kritik bir karara imza atıldı.

İstinaf mahkemesi, ilk derece mahkemesinin aldığı kararı hatalı buldu ve Uber’e erişim engelini kaldırdı. Erişim engelinin kaldırılmasının beraberinde Uber, taksi hizmetiyle yeniden Türkiye’de faaliyet gösterecek.

Uber, Türkiye’deki Hizmetine Devam Edecek

Güne güzel başlamamızı sağlayan Uber’in erişim engelinin kaldırılmasına ilişkin haberlerin ardından Uber Global Sözcüsü, konu hakkında şu sözleri dile getirdi:

“Türkiye’ye inanıyoruz ve bağlıyız. İstinaf mahkemesi Uber Taksi ile faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edebileceğimizi teyit ettiği için mutluyuz. Uygulamamızı İstanbul’daki tüm yolcu ve sarı taksi şoförlerine sunmaya devam edeceğiz.”

Uber nedir?

Uber, San Francisco, Kaliforniya merkezli Amerikan uluslararası ulaşım şebekesi şirketi. Uber mobil uygulaması geliştirir, pazarlar ve işletir. 28 Mayıs 2015 itibarıyla, bu hizmet dünya çapında 58 ülkede ve 300 şehirde kullanılmaktadır.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version