Dünya

Koronavirüslü Ziyaretçi Nedeniyle Kapanan Sony Binası Yeniden Açılıyor

Sony Pictures, tehlikenin geçtiğine dair insanları rahatlattı. Son dönemlerde etkin olan koronavirüs tehlikesinden muzdarip olan Sony Pictures, son dönemde etkin olan koronavirüsten dolayı Sony binasını kapatmıştı.

Sony Pictures, tehlikenin geçtiğine dair insanları rahatlattı. Son dönemlerde etkin olan koronavirüs tehlikesinden muzdarip olan Sony Pictures, son dönemde etkin olan koronavirüsten dolayı Sony binasını kapatmıştı. Son dönemde tehlikenin geçtiğine dair kanaat getiren Sony Pictures, tekrardan binayı aktif hale getirdi.

Dünya üzerinde birçok şirkette aynı durum müzdarip olduğu gibi Sony‘de de koronavirüs salgınıyla ilgili bir panik durumu söz konusuydu. Öncelikle İngiltere’deki ofisini bir çalışanın koronavirüs testinin pozitif olması sonucu kapatan Sony, ikinci olarak Kaliforniya’nın Culver City‘sindeki binasına virüslü bir ziyaretçinin uğraması sonucu binanın kapısına kilit vurmuştu. Şimdi ise Sony Pictures Entertainment binası yeniden açılıyor.

coronavirüs

The Astaire binası olarak bilinen Sony Pictures‘ın Kaliforniya eyaletinin Culver City’sinde bulunan bina, 3 Mart tarihinde koronavirüs testi pozitif olan bir ziyaretçinin binaya girmesinin ardından kapatılmıştı. Ancak şimdi binadaki diğer tüm çalışanların test edildiği ve kimsede koronavirüs tespit edilmediği söylendi, Bu nedenle Sony binası yeniden kullanıma açılıyor. İçeriden birinin bildirdiklerine göre tüm bina dezenfekte edilmiş.

Sony, Warner Bros ve Paramount Pictures, geçtiğimiz günlerde verdiği bir diğer kararla birlikte artık stüdyolarına ziyaretçi kabul etmeyecekler. Stüdyo turlarına, koronavirüs salgını yatışana kadar ara verilecek. Dünyanın en çok ziyaretçi alan stüdyolarından Harry Potter stüdyosu da ziyaretçilere kapatıldı. Stüdyoların bu işi ciddiye alıdığı biliniyor. Warner Bros, The Batman, Fantastic Beasts 3 ve Matrix 4 filmlerinin prodüksiyonlarını durdurma kararı almıştı. Aynı şekilde Sony ve Paramount da birer birer filmlerini vizyondan çekti. Universal ise vizyonda çok kısa süre kalabilen filmlerini VOD üzerinden yayınlama kararı aldı. Sony aynı kararı Bloodshot için, Warner Bros ie Birds of Prey için verdi.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Haberler

YouTube ile Beraber Diğer Google Hizmetleri de Bu Durumdan Etkilendi Sorun yalnızca YouTube platformunda yaşanmamış olup Google’ın diğer hizmetleri arasında yer alan gmail vb...

Cep Telefonu

Bugün Android Google, Pixel telefonlar için Android 11 beta sürümünü yayınladı. Yenilenmiş bir bildirim sistemi, yeni bir güç menüsü ve düzinelerce küçük yeni ayar bulunuyor....

Haberler

Nişantaşı Üniversitesi yerli solunum cihazı üretimi için çalışmalara başladı. Tüm Dünya koronavirüs ile mücadele ederken onlarca ülke binlerce doktor ölümcül hastalığın ilacını ve aşısını...

Haberler

İstanbul'da corona virüs için alınan tedbirlere yenileri eklendi. İstanbul'da İl Umumi Hıfzıssıha Meclisi kararıyla, gece yarısından itibaren taksiler en fazla 2 kişilik yolcu alabilir.

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version