Haberler

Logitech McLaren G Challenge 2020 Tamamlandı!

Project Cars 2 ile dünyanın dört bir yanındaki oyun tutkunlarını bir araya getiren Logitech McLaren G Challenge 2020’nin Türkiye Turu tamamlandı.

Türkiye, bu yıl dünyanın her yanındaki yarış ve oyuncuları bir araya getiren Logitech McLaren G Challenge 2020′ye katıldı.

McLaren’in motor sporları dünyasındaki zengin mirasını, Logitech G’nin espor ve oyun teknolojisindeki uzman bilgileri ile birleştiren Logitech McLaren G Challenge 2020, yarış tutkunlarına birbirinden heyecanlı anlar yaşattı.

Zamana karşı yarışların ilk aşamasına herkes istediği zaman katılıp istediği kadar yarışma şansı elde etti.

İnternet üzerinden düzenlenen etkinliklerde zamana karşı yarışların ardından, en iyi süreye sahip 20 kişi turnuvalara katılmaya hak kazandı.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Katılımcılar Hediyelerine Kavuştu

Türkiye’de toplam 134 kişinin katıldığı Logitech McLaren G Challenge 2020, kazananların ödüllerini alması ile bitti.

Etkinlik sonunda birinci olan Mertcan Solak Logitech G923 TRUEFORCE Oyun Direksiyonu, Driving Force Shifter, PRO X Wireless Oyuncu Kulaklığı, G513 Clicky Oyuncu Klavyesi ve G502 HERO Oyuncu Mouse’u; ikinci olan Emre Arslan Logitech G29 Driving Force Oyun Direksiyonu, Driving Force Shifter, PRO X Oyuncu Kulaklığı, G513 Clicky Oyuncu Klavyesi ve G502 HERO Oyuncu Mouse’u; üçüncü olan Ata Aygen ise PRO X Oyuncu Kulaklığı, G513 Clicky Oyuncu Klavyesi ve G502 HERO Oyuncu Mouse’u ile ödüllendirildi. Ayrıca, turnuvalara katılmaya hak kazanan diğer yarışçılar da Logitech G’nin sürpriz hediyelerini almaya hak kazandı!

Logitech G, Esporu Destekliyor

Heyecan verici Logitech McLaren G Challenge 2020 ile katılımcıların hem eğlenceli vakit geçirip hem de birbirinden özel ödüller kazanmasından sonra dikkatleri üzerine çeken Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Birol Sülük, “Logitech G olarak esporun ve yarışmaların büyüyüp yaygınlaşması için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.

Hepimizi çok heyecanlandıran Logitech McLaren G Challenge 2020 mücadelesinde Türkiye’nin de yer almasından son derece mutluyduk, beklediğimiz gibi yarış çok güzel şekilde sonuçlandı.

Logitech Türkiye olarak yarış tutkunu tüm katılımcılarla bir sonraki yarışta görüşmeyi diliyoruz” diye konuştu.

Logitech ürünlerini almak isterseniz.

Advertisement. Scroll to continue reading.

1 Comment

  1. Pingback: Logitech'in Yeni Sessiz Kablosuz Klavye & Mouse Seti | Siberdefter

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version