Haberler

Martı, 15 Kişiye Yılbaşı Hediyesi Veriyor!

İstanbul ve Türkiye’nin bir numaralı mobilite şirketi Martı, son zamanlarda sevenlerine bol bol hediye dağıtıyor. Son zamanlarda Martı kaskı, indirimler, kupon kodları dağıtan şirket şimdi de 15 kişiye yılbaşı hediyesi olarak 100 TL kupon kodu hediye ediyor.

Martı Türkiye, resmi Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile 15 kişiye yılbaşı hediyesi olarak 100 TL kupon kodu vereceğini duyurdu. Yeni yıl dileğini kısacık bir cümle ile paylaşıp üç arkadaşını etiketleyen 15 kişi Martı’da geçerli 100 TL kupon kodu elde edecek.

Şanslı 15 kişinin kazandığı 100 TL değerindeki kupon kodları tam bir yıl boyunca geçerliliğini koruyacak, böylelikle kazanan kişiler diledikleri zaman diledikleri anlarda bu hediyelerini doya doya kullanabilecekler.

Martı’nın çekiliş gönderisini yukarıya bıraktık, 31 Aralık Çarşamba saat 18.00’dan önce mutlaka katılımlarınızı gerçekleştirin dostlar, bu güzel çekiliş kaçmaz! Martı nasıl kullanılır? diye sorularınız varsa da daha öncesinde bununla ilgili bir rehber hazırlamıştık.

Martı kimdir?

Martı, Oğuz Alper Öktem ve Sena Öktem tarafından kurulan bir mobilite şirketidir ve günümüzde; İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Yalova, Antalya, Eskişehir ve Gaziantep’te hizmet veren paylaşalım scooter sistemidir. Faaliyetlerine 2019 yılında başlayan ve ilk başta sadece İstanbul’da hizmet veren sistem, Şubat 2020’de Ankara’da da kullanıma sunulmuştur.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version