Haberler

OPPO’dan Sevgililer Gününe Özel Teknolojik Hediyeler

14 Şubat Sevgililer Günü‘nde sevgilisine teknolojik bir hediye satın almak isteyenler için OPPO birbirinden farklı seçenekler ile karşınızda. A Serisi ve Reno 4 Serisi modelleriyle romantik anlarınızı ölümsüzleştirebilir, Enco W51 kablosuz kulaklık ile anı size özel kılabilir, OPPO Watch ile de zamanı durdurabilirsiniz.

Dünyanın önde gelen lider akıllı telefon markalarından OPPO‘nun akıllı telefon modelleri ve akıllı ürünleri, Sevgililer Günü’nde en cazip teknolojik hediye seçenekleri olarak karşımıza çıkıyor. 14 Şubat’a özel fiyatlarla A Serisi ve Reno 4 Serisi modelleriyle romantik anlarınızı ölümsüzleştirebilir, Enco W51 kablosuz kulaklık ile anı size özel kılabilir, OPPO Watch ile de zamanı durdurabilirsiniz. 

Romantik anları ölümsüzleştirin

Şık tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Oppo A Serisi modelleri çiftlerin en romantik anlarını ölümsüzleştirecek kamera donanımına sahip olmalarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Modern fotoğrafçılığın bütün özelliklerini sunan Oppo A72, ana kamerasında sahip olduğu 48 MP Ultra HD çözünürlük ile görüntülerdeki detayları daha net keşfetmenizi sağlıyor.

16 MP değerinde olan ön kameranın güzelleştirme özelliği ise doğal güzelliği çok net bir şekilde ortaya çıkartıyor. Kullanılan algoritma yaş ve cinsiyeti otomatik olarak tespit ederek kişiye özel özçekimler oluşturuyor.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Gece çekimi, insan gözünün görebileceği parlaklığı ve ayrıntıları aşan gece fotoğrafları çekilmesini mümkün kılıyor. Sevgilinizin güzel anılar biriktireceği bu özel günde OPPO A72, hareket halinde film çekebilen, yüksek kalitede video çekimini daha erişilebilir kılan bir telefon olarak tasarlandı. 4K video çekimi, daha canlı renklere sahip ve gecikme yaşatmayan videolar üretiyor. 

*3 Aylık Spotify aboneliği hediye

A Serisi’nin şık tasarımıyla dikkat çeken bir diğer modeli olan A91 de 48 MP ultra geniş açılı makro dörtlü kamerası ile profesyonel fotoğrafçılık deneyimi sunuyor.

Ayrıca OPPO A91’de ön ve arka kameralar tarafından desteklenen yapay zeka güzelleştirme teknolojisi ile daha doğal ve mükemmel portreler çekebilmek mümkün.

Elektronik Görüntü Stabilizasyon özelliği ve sallanmaya karşı iç jiroskop özelliği bulunan A91, görüntüde titreme, sallanma olmayan mükemmel video performansları da sunuyor. Hareketli ve sallantılı koşullarda OPPO A91 ile çekilen videolarda net, temiz ve istikrarlı görüntüler elde ediliyor.

*3 Aylık Spotify aboneliği hediye

A Serisi’nin en yeni modeli olan A73 ise sevgilinizin en eğlenceli anları yaşamasını sağlıyor. Deri görünümlü şık tasarımıyla farkını ortaya koyan A73’ün gövdeye entegre deri görünümlü arka kapağı ve lazerle işlenmiş OPPO monogramı ilk bakışta dikkat çekiyor.

Yapay zeka destekli kameralarla donatılan A73’ün Yapay Zeka Güzelleştirme Modu 2.0 en iyi görüntüyü yakalayarak kusurları otomatik olarak gideriyor, cilt dokusunu bozmuyor ve ten rengini ayarlayarak daha net ve parlak fotoğraflar sunuyor. Ön Kamera Gece Modu, loş ortamlarda zengin ayrıntılarla net selfieler çekmesini sağlıyor. 

Advertisement. Scroll to continue reading.

Reno 4 Serisi üç farklı alternatif sunuyor

Reno4 Serisi’nde yer alan Reno4 Lite, Reno4 Pro ve Reno4 modelleri mobil fotoğrafçılık alanında yaratıcılığınızı ortaya koymanıza yardımcı olacak donanımla birlikte geliyor. Reno4 Serisi’nde, portre fotoğrafçılığınızı ve video çekimlerinizi bir üst düzeye çıkartan bir dizi yaratıcı kamera özelliği bulunuyor. Bir dizi yaratıcı özellikle görüntüleme kalitesini optimize eden Reno4 Serisi sayesinde sevgiliniz yaşam dolu öykülerini her koşul altında yaratabilecek. 

Video çekme özellikleriyle farkını ortaya koyan Reno4 Serisi’nin, 960fps Akıllı Ağır Çekim özelliğiyle her hareketin bütün detaylarını kapsayan videolar çekebilirsiniz.

Yapay Zeka destekli Portre Video özelliği sayesinde sevgilinizi dağınık olan arka plandan ayırt edebilir, görüntünün geri kalanını renksiz yapabilirsiniz. Videonuzu hem ön hem de arka kameradan çekebilmeniz de mümkün. Ayrıca renksiz videonun rağbet gördüğü bugünlerde renklerle oynayabilir; isterseniz kırmızı, yeşil veya mavi nesneleri çerçevede bırakıp geri kalan her şeyi siyah beyaza çevirebilirsiniz.  

Serinin modellerinden Reno4 Lite sevgililerin portre fotoğraf çekme ihtiyacını karşılamak için bir portre uzmanı olarak tasarlandı. İkili ön kameraya sahip Reno4 Lite’ın 6 yapay zeka portre kamerasıyla bir profesyonel gibi çekim yapabilirsiniz. Yapay Zeka Süper Net Portre ve Yapay Zeka Süper Gece Portresi ile ince detayları netleştirebildiğiniz gibi Yapay Zeka Renkli Portre ve Yapay Zeka Gece Portresi ile fütüristik çekimler gerçekleştirebilirsiniz.

Enco W51: 15 dakikalık şarj ile 2,5 saat müzik keyfi

OPPO’nun aktif gürültü engelleme özelliğine sahip kablosuz kulaklık modeli Enco W51, gürültülü herhangi bir ortamda net bir şekilde müzik dinlemeyi, video izlemeyi ve telefonla görüşme yapmayı mümkün kılıyor. Qi kablosuz şarj protokolünü de destekleyen Enco W51 ile şarj kutusunu kablosuz olarak kolaylıkla şarj edebiliyorsunuz.

15 dakikalık şarj kulaklığa 2,5 saat boyunca hayat veriyor ve toplam pil ömrü ile 24 saate kadar çalışabiliyor. Dayanıklı pil kapasitesi ile haftada sadece bir kere şarj ederek günde 4 saat müzik dinleyebiliyorsunuz. Ters şarj özelliğine sahip akıllı telefonlar ile de şarj olabilen Enco W51, IP54 standardıyla toza ve suya karşı dirençli olmasıyla da dikkat çekiyor.

Bir OPPO Watch sana bir OPPO Watch ona

Sevgililer için farklı bir hediye alternatifi olan OPPO Watch’un 41mm ve 46mm olmak üzere iki farklı boyu bulunuyor. 41mm modelinde siyah ve pembe altın seçeneklerine sahip olan OPPO Watch, 46mm modelinde siyah ve parlak altın renklerinde geliyor.

Her iki boyu da kablosuz bağlantı özellikli OPPO Watch, manganez ve silikon katkılı 6.000 seri alüminyum alaşımlı çerçeveye sahip. Her biri sesli koçluk desteğine sahip beş farklı egzersiz modu bulunan OPPO Watch, fiziksel verileri doğru bir şekilde izliyor.

5 dakikalık egzersiz videoları da boş zamanları değerlendirmede yardımcı oluyor. Her zaman açık olan nabız izleme özelliği hem egzersiz yaparken hem de dinlenirken sağlığınızı takip ediyor. İleri düzey uyku izleme özelliği de her gece uyku durumuyla ilgili kayıt tutuyor.

OPPO Watch, yapay zeka görüntüleme fonksiyonuyla günlük görünüşü de tamamlıyor. Sevgililer giydikleri kıyafetlerin fotoğrafını HeyTap Health uygulamasıyla çekerlerse akıllı saatin ekranı da onların kıyafetiyle uyumlu hale gelebiliyor. 36 saate kadar çıkabilen pil ömrü sunan OPPO Watch, güç tasarrufu modunda çalışırken pil 21 güne kadar dayanabiliyor. VOOC hızlı şarj teknolojisi sayesinde 15 dakikalık şarj ile 16 saatlik kullanım sağlayabiliyorsunuz.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

İnternet

Koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle sosyal izolasyonun yaşamsal ehemmiyet taşımış olduğu bu zorlu zamanlarda tüketicinin online alışverişe olan eğilimi, 14 Şubat Sevgililer Günü satışlarında da...

Liste

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşıyorken erkek arkadaşına hediye arayışında olan güzel hanımefendiler ne alacağı konusunda bir hayli kararsız. Öyle ki şimdiden bir çok marka,...

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version