Dünya

Haziran ayında Playstation Now’a Gelen Oyunlar Belirginleşti

Sony’nin Playstation platformuna geliştirdiği bulut oyun servisi olan Playstation Now’a bu ay gelen oyunlar açıklandı. Bu oyunlar, NASCAR Heat 4, Dishonored 2 ve Metro Exodus oyunları olarak belirlendi.

Geforce Now, Google Stadia gibi bulut oyun servislerinden birisi olan ve Sony’nin geliştirmeye devam ettiği Playstation Now ile birçok PlayStation 4, PlayStation 3 ve PlayStation 2 oyunu PC üzerinden oynanabiliyor.

Platform tarafından yayımlanan yeni yazıda haziran ayında eklenecek oyunlardan bahsedildi. Yayınlanan yazıya göre Playstation Now’a haziran ayında NASCAR Heat 4, Dishonored 2 ve Metro Exodus oyunları eklenecek.

PlayStation Now’a bu ay eklenen oyunlar:

1-NASCAR Heat 4

NASCAR Heat 4, Monster Games tarafından geliştirildi ve 704 Games Company tarafından yayınlandı. Eylül 2019’da oyuncularıyla buluşan NASCAR Heat 4, yeni oyunuyla birlikte seriye yeni özellikler de kazandırdı.

2. Dishonored 2

Arkane Studios tarafından geliştirilen ve Bethesda Softwork tarafından yayınlanan Dishonored 2, 2016 yılında oyuncularla buluşmuştu. Gizlilik odaklı oyun, çıktığı sene Game Awards’u kazanmasının yanı sıra PCGamer, Gamespot, Gamerant ve HardcoreGamer tarafından 2016’da E3’ün en iyi oyunu olarak gösterildi.

1. Metro Exodus

4A Games tarafından hazırlanan ve Deep Silver tarafından yayınlanan Metro Exodus, geçtiğimiz senenin şubat ayında oyuncularla buluşmuştu. Artyom’a can verdiğimiz Metro Exodus’ta yeni bir yaşam arayışı için metrodan kaçıyoruz. Sadece PlayStation 4 sistemlerinde indirilebilen oyun, 30 Kasım 2020 tarihine kadar platformda kalacak.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version