Haberler

Snapchat, TikTok’u Tahtından Edecek ve Herkese 1 Milyon Dolar Verecek

Facebook başta olmak üzere, yıllardır bir çok sosyal medya platformu Snapchat‘ten özellik yürüte yürüte sosyal medya devinin popüleritesini söndürdüler. Ama artık kervan dönüyor ve devir değişiyor çünkü Snapchat herkese para dağıtacak!

Spotlight ismini verdiği ve Tiktok ile Instagram Reels’e oldukça benzeyen özellik ile eğlenceli videolar üreteceksiniz ardından bu videolar sayesinde bir günde 1 Milyon Dolar para ödülü kazanabileceksiniz.

Snapchat Spotlight sayesinde her gün her farklı kullanıcı 1 milyon dolar kazanacak, çektiğiniz Spotlight gün içerisinde en popüler video olursa 1 milyon dolar para ödülünü kazanacaksınız.

Snapchat Spotlight şimdilik ABD, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda, İngiltere, İrlanda, Norveç, İsveç, Danimarka, Almanya ve Fransa’da kullanılabiliyor ama ilerleyen zaman gerek ülkemize gerek diğer ülkelere gelecektir.

Snapchat’ten para kazanabilmek için sahip olmanız gereken niteliklerden bir tanesi ise 16 yaşında ve 16 yaşından büyük olmak. Ardından Snapchat kurallarına uygun videolar üretmeniz.

Snapchat bu yeni özelliği sayesinde eski kitlesini yeniden toplayacak ve TikTok’u tahtından edecek.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version