Haberler

SON DAKİKA: WhatsApp Yeni Gizlilik Sözleşmesini İptal Etti!

WhatsApp Neden Yavaş, WhatsApp Çöktü Mü? WhatsApp'a Ulaşılamıyor!

4 Ocak 2021 tarihinde tüm dünyanın gündemine oturan yeni WhatsApp Gizlilik Sözleşmesi, büyük polemiklere sebep oldu. Bunun hakkında çokça yazdığımız içeriğin ardından bazı haber kuruluşlarından elde ettiğimiz bilgiler doğrultusunda şirketin bu kararı fesih ettiğini öğrendik.

Ünlü bir haber kaynağından elde ettiğimiz bilgilere dayanarak hazırladığımız haber asılsızdır!

Şirketin web sitesine baktığımız zaman konu ile alakalı en son güncelleme 4 Ocak tarihinde yapılmış ve 10 Ocak 2021 tarihine ait herhangi bir güncelleme vesaire bulunmuyor.

2021 WhatsApp Gizlilik Sözleşmesi’nde neler yer alıyor?

Facebook’a ait şirket WhatsApp, resmi web sitesine girdiğiniz zaman sizi zaten konu ile ilgili uyarıyor. Şirketin herkese açık olarak aktardığı bilgilerde şunlar yer alıyor.

Özel hayatınıza saygılı olmak DNA’mızda var. WhatsApp’ı kurduğumuz günden beri, hizmetlerimizi güçlü gizlilik prensiplerini göz önünde tutarak geliştirdik. Güncellenen Hizmet Koşullarımız ve Gizlilik İlkemizde şunları bulacaksınız:

Advertisement. Scroll to continue reading.
  • Verilerinizi Nasıl İşlediğimize İlişkin Ek Bilgiler. Güncellenen Koşullarımız ve Gizlilik İlkemiz, verilerinizi işlememizin yasal temeli ve gizliliğe olan bağlılığımız dahil, verilerinizi nasıl işlediğimize ilişkin daha fazla bilgi sunmaktadır. Örneğin, daha yakın tarihli ürün özellikleri ve işlevsellikleri, verilerinizi emniyet, güvenlik ve bütünlük için nasıl işlediğimiz hakkında daha fazla bilgi ekledik ve kullanıcı ayarlarına, Yardım Merkezi makalelerine ve bilgilerinizi nasıl yönetebileceğinize ilişkin daha fazla doğrudan bağlantı ekledik.
  • İşletmelerle Daha İyi İletişim. Birçok işletme, müşterileriyle iletişim kurmak için WhatsApp’a güveniyor. Sizinle WhatsApp’ta olan iletişimlerini saklamalarına ve daha iyi yönetmelerine yardımcı olmak için Facebook veya üçüncü taraflardan yararlanan işletmelerle birlikte çalışıyoruz.
  • Bağlantı Kurmayı KolaylaştırmaFacebook Şirketlerinin parçası olan WhatsApp, Facebook’un uygulama ve ürün ailesi genelinde deneyimler ve entegrasyonlar sunmak üzere Facebook ile işbirliği yapmaktadır.

WhatsApp’ın yenilenen sözleşmesi herhangi bir şeyi değiştirmiyor, zaten kullanıcılara ait veriler şirket tarafından işleniyor ve belirli anlaşmalarda kullanılabiliyor. Yeni sözleşmede yalnızca bu bilgilerin işlenebilmesine ait açık rızanızın olduğunu beyan ediyorsunuz.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version