Haberler

Spotify ve Tinder’dan Sevgililer Günü Tavsiyeleri

Evde her zamankinden daha çok vakit geçirdiğimiz bu yalnızlık çağlarında kim benzer bir müzik zevkine haiz birini sağa kaydırmak istemez ki? Ne de olsa ne dinlediğine bakarak bir insan ile alakalı oldukça fazla şey öğrenebilirsiniz. 

Müzik ve podcast’ler insanları şahsi ve derin bir halde birbirine bağlayabilir. Tam da bu nedenle Spotify ve Tinder bu seneki Sevgililer Günü’nde kullanıcılarının verilerine dayanarak gözlemledikleri birtakım trendleri paylaşıyor.

İnsanlar büyük bir istekle randevulaşmak ve ilişki tavsiyesi almak isterken Spotify, dünya çapında aşk konulu podcast’lerin dinlenme oranında geçen yıl bu zamanlara göre yüzde 49 artış bulunduğunu söylüyor. Türkiye’de ise aşk konulu şarkıların dinlenme oranındaki artış yüzde 397.       

Bu arada Tinder, profile bir şarkı eklemenin insanların “kaydırma” deneyimini artırdığını ve çiftlerin eşleşme olasılığını yükselttiğini ayrım etti. Müzik, Tinder üyelerinin dünya çapında profillerine ekledikleri tutkuların başlangıcında geldiği için profile bir şarkı eklemek, Sevgililer Günü’nde online bir randevu için diyalog başlatmanın en iyi yolu olabilir. 

Spotify ve Tinder, bu seneki Sevgililer Günü’ne hususi olarak en fazlaca dinlenen aşk konulu şarkılar ve podcast’leri derledi. Aşağıda dünyadan ve Türkiye’den aşk dolu listeleri görebilirsiniz. Spotify’ın yenilenen Romantizm sekmesine kesinlikle göz atın, ek olarak Tinder’ın Spotify’daki Sevgililer Günü çalma listesini de burada bulabilirsiniz. Daha fazla malumat için Spotify’ın blog sayfası For the Record’a da göz atabilirsiniz. 

Advertisement. Scroll to continue reading.

Top 10 Tinder Şarkısı (Tinder profillerde en popüler 10 şarkı) 

Bir şarkı birisi ile alakalı harbiden ÇOK ŞEY söyler – Bu şarkılarla sola yahut sağa kaydırma sonucu sizin.

*Ocak 2021’de en çok dinlenen şarkılar 

Dünya genelinde popüler Sevgililer Günü aşk temalı podcast yayınları

Hepimiz kötü bir randevuya denk gelmişizdir ya da berbat bir ayrılığın üstesinden gelirken kendi yolculuklarında aşkı bulanlara dair bazı gerçek hikayeleri duymaya ihtiyaç duymuşuzdur. İşte bu podcast’ler de tüm bunları dinleyicilerle paylaşıyor

Son 90 günde dünya genelinde kullanıcılar tarafından oluşturulan Sevgililer Günü çalma listelerine en çok eklenen şarkılar:

Online bir Tinder buluşmasına hazırlanmak veya bir Galentine’s Day’e  ya da aşk moduna geçmek için bazen tek ihtiyacınız olan  iyi bir çalma listesidir.

Son 90 günde Türkiye’de ilişkiler ve aşk hakkında en popüler şarkılar:

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version