Haberler

Tam Kapanma Döneminde Market Alışverişi Nasıl Yapılacak?

Koronavirüs (COVID-19) pandemisinde Türkiye Cumhuriyeti’nin Koronavirüsle Mücadele kapsamında aldığı kararlar neticesinde 17 gün boyunca sürecek Tam Kapanma süreci başladı, bu süreçte 17 gün boyunca sokağa çıkma yasağı uygulanacak, vatandaşlar önemli ihtiyaçları haricinde dışarı çıkamayacak.

Peki Tam Kapanma Döneminde Market Alışverişi Nasıl Yapılacak? Tam Kapanmada Marketler Açık olacak mı? Tam Kapanmada Getir/GetirYemek/YemekSepeti/Banabi/istegelsin gibi alışveriş platformları açık olacak mı, hangi saatlerde hizmet verecek?

Zincir Marketler ne zaman açık?

Zincir marketler ve süper marketleri kapsayan muafiyet detaylarında Zincir ve Süper marketler haftanın altı günü saat sabah 10.00’dan akşam 17.00’e kadar vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek. Haftanın son günü pazar günü ise kapalı olacaklar.

Getir ve Yemeksepeti gibi platformlar 13 Mayıs’a kadar hizmet verecekler

Tam Kapanma ile ilgili gelen açıklamalarda 29 Nisan 2021 tarihinde saat 19.00’de başlayıp 13 Mayıs 2021 tarihinde saat 05.00’te bitecek olan yasak dahilinde saat sabah 10.00 ile gece saat 01.00’e saatleri aralığında Getir/Getir Yemek/Yemeksepeti/Banabi ve istegelsin gibi çevrimiçi alışveriş uygulamaları hizmetlerine devam edecekler.

istegelsin ile market alışverişinizi evden yapın!

Tam Kapanma Döneminde ve Koronavirüs pandemisi süresince evden çıkmadan kasap reyonundan manav reyonuna, kişisel bakımdan atıştırmalığa kadar hemen hemen her alışverişini istegelsin üzerinden yapabilirsiniz. Ayrıca istegelsin üzerinden yapacağınız ilk alışverişinizlerde 30 TL indirim sizleri bekliyor olacak.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version