Haberler

TikTok, UEFA EURO 2020 Sponsoru Oldu!

UEFA EURO ile konsorsiyum kuran ilk dijital platform olan TikTok, turnuva başladığında futbolseverlerin heyecanını paylaşmaları için en iyi ortamı sunmayı hedefliyor.

Dünyanın biri olan kısa video uygulaması TikTok, UEFA EURO 2020‘nin küresel sponsoru oldu. İlk kere bir dijital platformun sponsorluğunu üstlendiği internasyonal turnuva, TikTok ve UEFA için coşku verici bir adımı temsil ediyor.

TikTok, UEFA ortaklığı sürecinde futbol taraftarlarının oyuna olan tutkularını ve yaratıcılıklarını anlatım edebilmeleri için onlara olumlu yönde bir ortam sunmayı amaçlıyor. TikTok, taraftarların en sevdikleri futbol içerik üreticilerini takip edebilecekleri, futbol içerikleri üretebilecekleri ve turnuva esnasında kendi hususi anlarını ve kutlamalarını paylaşabilmelerini sağlayacak.

Akıllı telefon ekranında tiktok logosu

Turnuvanın küresel sponsoru TikTok, camiasının kendilerini yaratıcı ve olumlu yönde bir biçimde anlatım edebilmeleri adına  artırılmış gerçeklik efektleri, hususi kampanyalar, canlı yayınlar benzer biçimde bir takım coşku verici özelliği hayata dercetmek için UEFA ile beraber çalışacak. UEFA, TikTok’a UEFA’nın zamanı belleğine erişim sağlayarak ilginç ve yenilikçi içerikler geliştirebilmesine yardımcı olacak.

UEFA EURO 2020; bu konsorsiyum kapsamında dünya çapındaki milyonlarca futbol taraftarına hususi sahne arkası içeriklerinin yanı sıra, aktüel ve arşiv görüntüleriyle esin verme ve onları eğlendirme misyonuyla da turnuva öncesinde resmi bir TikTok hesabı açacak.

Uefa Euro 2020

TikTok, bu sponsorlukla birlikte bütün Avrupa gösterim kanallarında UEFA EURO 2020 canlı maç programları sırasında TikTok’u tanıtan gösterim sponsorluk haklarına da haiz olacak.

UEFA marketing direktörü Guy-Laurent Epstein, mevzuyla ilgili  “Geçtiğimiz sene dijital platformlar içinde en oldukça konuşulan şirketlerden önde gelen TikTok’u UEFA EURO ortağı olarak görmekten saadet duyuyoruz. Önümüzdeki aylarda, dünya çapındaki taraftarlara benzersiz ve yenilikçi bir UEFA EURO deneyimi taktim etmek için TikTok’la emek harcamayı dört gözle bekliyoruz. Bu konsorsiyum, taraftarlara dünyanın biri olan spor etkinliklerinden biri vasıtasıyla bağ kurma ve tutkularını paylaşma fırsatı verecek.”dedi.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Dünyada en oldukça indirilen uygulamalardan olan TikTok, 150’den fazla ülkede ve 75 dilde kullanılıyor. TikTok kullanıcıları kısa videolar vasıtasıyla tutkularını ve yaratıcı ifadelerini paylaşmaya teşvik ederek eğlenceli, müspet ve kucaklayıcı bir camia kurmayı hedefliyor.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version