Haberler

TikTok’tan yeni yıla özel canlı yılbaşı eğlencesi!

 Dünyanın önde gelen kısa video platformu TikTok’tan yeni yıla özel canlı yılbaşı eğlencesi! En sevilen TikTok içerik üreticileri ve özel konuklar ile birlikte yeni yıla eğlenceli bir geri sayım için özel Yılbaşı şovu düzenledi.

Yılbaşı günü 22: 00’da başlayacak ve gece yarısına dek sürecek gösterinin sunuculuğunu TV8’den tanıdığımız bir çok programı sunan Saadet Özsırkıntı yapacak. Gecede müzik, dans, yemek, moda, talk show ve canlı sohbet gibi pek çok eğlenceli konuyla dolu olacak.

 Eğlencenin en üst seviyede olacağı gecede ünlü isimler ve TikTok ve Avrupa Müzik işbirliğiyle düzenlenen Parlayan Yıldızlar yarışmasının kazananları canlı yayında performans sergileyecek. TikTok’un en sevilen içerik üreticileri de canlı yayında şovlarını sunacak.

Hadise ve Murat Dalkılıç’tan canlı performans

Eğlence ilk olarak ünlü pop sanatçısı Murat Dalkılıç’ın canlı konseri ile başlayacak. Hemen ardından Parlayan Yıldızlar yarışmasını kazanan Ahsen Ertosun bir müzik performansı sunulacak.

Gece ünlü isimlerle devam edecek. Popüler sanatçı Hadise’nin de TikTok yeni yıl etkinliğine özel canlı konser vereceği gecenin geri kalanında genç pop sanatçıları Cem Belevi ve Bahadır Tatlıöz de şarkılarıyla eşlik edecek.

TikTok’un sevilen içerik üreticilerinden olan Ece Mumay da bir şarkıyla eğlenceye katılırken, CZN Burak da meşhur yemeklerinden birini sergileyerek geceye renk katacak

Tiktok Ödülleri sahiplerini buluyor

TikTok ve Avrupa Müzik işbirliğiyle düzenlenen Parlayan Yıldızlar yarışmasının ilk 20 finalisti ödüllerini canlı yayında alacak.

Özgün içerikler ile kısa bir video göndererek yarışmaya katıldıktan sonra bir jüri topluluğu tarafından üç aşamalı oylama sonucu belirlenen finalistler, izleyecilere kısa bir kulak pası attıracak.

Yarışmacıların ödül kazandıkları video performansları da gecede izleyicilerle paylaşılacak.

Yeni yıl geri sayımı TikTok Live’da!

TikTok, kullanıcılarının yeni yılını platformda da kutluyor. Kullanıcılar,  #Yeniyılda etiketiyle başlatılan kampanyada yeni yıl planlarını anlattıkları eğlenceli videolar paylaşarak herkesi TikTok yılbaşı etkinliğine davet ediyor. 

TikTok Live Gece etkinliğine katılmak isteyenler tiktokturkeylive resmi hesabından katılabiliyor. Bu özel Yılbaşı Efsanevi Gecesi  için 31 Aralık saat 22.00’de TikTok’ta buluşalım!

Advertisement. Scroll to continue reading.

1 Comment

  1. Pingback: YILBAŞI ÖZEL İNSTAGRAM KONSERİ | Siberdefter

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version