Haberler

TOGG’dan Heyecanlandıran Paylaşım!

Türkiye’nin Otomobili TOGG, resmi sosyal medya hesaplarında heyecanlandıran bir paylaşım yaptı.

Paylaşımda, 1 yıl önce tanıtılıp paylaşılan yerli otomobile ait video yer alırken “Doğuştan Elektrikli TOGG ile geçtiğimiz yıl düzenlediğimiz Yeni Lige Yolculuk Buluşması’nda sizi tanıştırmıştık.” ifadeleri kullanıldı.

“27 Aralık saat 11.00’i bekleyin”

TOGG Nedir?

TOGG açılımı; Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu olan girişim, Türkiye merkezli bir otomobil üretici şirket. Türkiye menşeili Yerli ve milli araba üretecek olan şirket 2022 yılında ilk aracı satışa sunacak. 27 Aralık 2019 tarihinde ilk araçları tanıtan şirket 2022 yılına kadar seri üretime geçiş yapacak ve 2022 yılı itibari ile araçları piyasaya sürecek.

TOGG CEO’su Kim?

Türkiye’nin Otomobil Girişim Grubu kısaca TOGG CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş’tır. 1 Eylül 2018 itibari ile şirketin CEO pozisyonuna geçen Sayın Karataş, günümüz itibari ile CEO’luk görevini devam ettirmektedir.

TOGG ne zaman çıkacak?

TOGG (Türkiye’nin Otomobil Girişim Grubu) hedeflerine göre şirketin farklı modellerdeki araçları 2022 yılı itibari ile piyasada satışa sunulması ön görülüyor. Herhangi bir ay, gün ve saat bilgisi net olmamak ile birlikte zamanla değişecek durumlarla bu tarihin ileri veya geri tarihe çekilmesi gibi olasılıkta mevcut.

Advertisement. Scroll to continue reading.

TOGG tarafından üretilen araçlardan sadece bir modeli 2022 yılında piyasaya sürülmesi bekleniliyor. Toplamda beş modele sahip olan şirket kademeli olarak tüm araçlarını 2030 yılına kadar piyasaya sürecek.

TOGG modelleri neler?

TOGG (Türkiye’nin Otomobil Girişim Grubu), toplamda beş araba modeline sahip lakin bunlardan sadece iki tanesi tanıtıldı ve geriye kalan üç tanesi tanıtılmayı bekliyor.

Tanıtılan modeller

  • TOGG (SUV): C-Segment SUV 27 Aralık 2019’da tanıtıldı ve 2022 yılında piyasaya sürülmesi bekleniliyor.
  • TOGG (Sedan): C-segment Sedan, 27 Aralık 2019 tarihinde tanıtıldı ve 2024 yılında piyasaya sürülmesi bekleniliyor

Tanıtılmamış modeller

Tanıtılmamış bu üç modelin ise 2030 yılına kadar şirket tarafından tanıtılmasını bekliyoruz.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Otomobil

Togg, T10X ve gelecekteki araçları hakkındaki teknik bilgilerin tamamına erişim sağlayan ‘pasaportlarını’ duyurdu. T10X, Togg’un ‘akıllı cihaz’ olarak pazarlandığı ve teslimatlarına başlanan bir araçtır....

Otomobil

Dünya genelindeki ekonomik dalgalanmalardan en çok etkilenen sektörlerden biri olan otomotiv, satışlarını hızla dijitale kaydırıyor. Küresel online otomotiv pazarının 2030’a kadar %12,2’lik bir CAGR...

Otomobil

Ekspertiz raporu alırken dikkat edilmesi gerekenleri anlatan Otoexperim Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ağca, “Bu maliyeti karşılayamayan birçok merdiven altı ekspertiz merkezi hala hizmet veriyor...

Otomobil

27 Aralık 2019 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile tanıtımı gerçekleştirilen yerli üretim olması beklenilen TOGG, büyük ilgi toplamıştı ve çoğu kişinin beğenisi...

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version