Haberler

Vodafone, Fiber İnternet Kullanıcılarının Upload Hızını 4 Katına Çıkardı

Vodafone fiber internet kullanıcılarına güzel bir haberimiz var. Turkcell Superonline ve Türk Telekom’un ardından Vodafone’da fiber internet müşterilerinin upload hızlarını arttırarak 4 katına çıkardı.

COVİD-19 kodu ile adlandırılan ve Türkiye’de de oldukça fazla görülen bu salgın, açıklanan resmi rakamlara göre 219 bin kişinin hayatını kaybetmesine ve 3 milyondan fazla kişiye enfekte olmasına yol açtı.

Ülkemizin de içinde bulunduğu koronavirüs salgınından dolayı birçok duyarlı insanımız evde kalmaya oldukça dikkat ediyor. Geçtiğimiz günlerde Turkcell Superonline ve Türk Telekom, download ve upload hızlarını arttırarak evde kalan kullanıcılarını mutlu etmişti. Benzer bir adım Vodafone’dan da geldi.

Bu hızlanma yavaş yavaş görülecek

Upload hızı 4 katına çıkıyor

Vodafone, kullanıcılarının alt yapısına göre seviyeli olarak güncellemelerle 1 Haziran tarihine kadar bu artışı devam ettireceğini belirtti. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şirketin bu kampanyasıyla ilgili olarak şunları açıkladı:

“İçinde bulunduğumuz olağanüstü dönemde ülkece alınan tedbirlere uymamız ve evlerimizde kalmamız büyük önem taşıyor. Bu dönemde günlerini evde geçiren müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak üzere yeni bir kampanya başlattık. Kampanya kapsamında, mevcut ve yeni gelecek fiber ev interneti müşterilerimizin veri yükleme hızlarını ücretsiz olarak 4 katına çıkarıyoruz. Böylece evden çalışan, uzaktan eğitim gören, online oyun oynayan ya da internete video yükleyen müşterilerimize daha kaliteli ve verimli bir ev interneti deneyimi sunmayı hedefliyoruz. Vodafone olarak önce dijital düşünerek herkes için çözüm olacak bir dijital gelecek için çalışmaya devam edeceğiz.”

Advertisement. Scroll to continue reading.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Haberler

24 Temmuz 2021 Cumartesi günü sabah saat 9.30 sularında Türkiye’deki çoğu iPhone ve Apple Watch kullanıcıları, telefonlarının Acil Durum Uyarıları sisteminden gelen “Evde Kal...

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version