Connect with us

Hi, what are you looking for?

Haberler

Yemeksepeti’nden Kazandıran Kampanya: İndirim Yağmurları Başladı

Kullanıcılarına istedikleri yemeği en süratli halde ve en müsait fiyatlarla sunan Yemeksepeti, restoranlarla yapmış olduğu iş birliğiyle yeni bir kampanyaya imza atıyor. Kampanya kapsamında Yemeksepeti kullanıcıları 4.000’den fazla restorandan, %’ten başlayıp P’ye varan indirimlerle sipariş verebilecek.

yemeksepeti.com eski logo
yemeksepeti.com eski logo

Hem kullanıcılarına sağlamış olduğu faydalar bununla beraber iş ortağı restoranlar için yapmış olduğu yardımcı kampanyalarıyla dikkat çeken Yemeksepeti, en son başlatmış olduğu tenzilat yağmurlarıyla ekonomiye yardımcı vermeye devam ediyor.

Kampanyaya katılan 4,000’den fazla restorana Yemeksepeti tarafınca geniş çaplı bir marketing desteği sağlanırken, Yemeksepeti kullanıcıları da P’ye varan indirimlerle sipariş verebiliyor.

Yemeksepeti, “İndirim Yağmurları” ismini verdiği kampanyayla restoranlara yardımcı vermenin haricinde kullanıcıları için de dışarıdan yiyecek siparişini daha cazip hale getiriyor.

Kullanıcılarının istediği yemeğe en süratli halde ve en müsait fiyatlarla ulaşmasını elde eden Yemeksepeti, ancak Yemeksepeti’ne hususi Joker, Seçilmiş Menü, Vodafone Menüsü ve Maximum Menü benzer biçimde kampanyalarla 2020 senesinde kullanıcılarına 380 milyon TL’den fazla tenzilat sağladı.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Written By

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Advertisement