İnceleme

OPPO Bluetooth Hoparlör Modeli Türkiye’de Satışa Çıktı

Akıllı ürünleriyle Türkiye pazarındaki konumunu güçlendiren OPPO, kablosuz kulaklık ve akıllı saat ürünlerinin ardından şimdi de kablosuz hoparlörüyle kullanıcıların karşısına çıktı.

Yeşil ve pembe renkleriyle dikkatleri üzerine çeken OPPO Bluetooth Hoparlör 349 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatı ile tüketicilerin beğenisine sunuldu.

Pembe Renk OPPO Bluetooth Hoparlör

OPPO Bluetooth Hoparlör

02 Kasım 2020, İstanbul – Yılın ilk çeyreğinden itibaren dünyada ilan edilen pandemi, tüketicilerin bazı alışkanlıklarını da değiştirdi.

Yapılan araştırmalar bizlere evlerde geçirilen dönemde müzik dinleme alışkanlıklarının hızlı bir yükselişe geçtiğini gösteriyor.

Müzik %80 oranında mobil cihazlar üzerinde dinlenirken, kablosuz hoparlör kullanımı da %500’ün üzerinde bir orana sahip.

Pazara sunacağı ürünleri, tüketici beklentilerine göre şekillendiren OPPO da bu durumu dikkate alarak OPPO Bluetooth Hoparlör modelini Avrupa pazarında satışa sunulmadan önce Türkiye’ye getirdi.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Yeşil Renk OPPO Bluetooth Hoparlör

Minimal tasarımı ile dikkatleri üstüne çekmeyi başaran OPPO Bluetooth Hoparlör, şıklığını üzerindeki LED saat göstergesi ile tamamlıyor. ,

Sadece 160 g ağırlıkla gelen hoparlör, 3 saatlik şarj süresiyle birlikte 8 saatlik de çalma süresi sunuyor.

Bluetooth 5.0 teknolojisini destekleyen hoparlörün kablosuz menzili 10 metreye kadar uzanabiliyor. Ürünün şarj girişi ise Type-C USB ile destekleniyor.

OPPO Hakkında

OPPO, yenilikçi teknolojilerle sanatsal yaklaşımı birleştiren lider bir akıllı telefon markasıdır. OPPO, 2008 yılında ilk akıllı telefonunu piyasaya sürdüğünden beri, estetik tasarım ve teknolojik atılımların sinerjisinin peşinde koşuyor.


OPPO, selfie güzelleştirme çağını başlattı. OPPO bu strateji doğrultusunda 5MP ve 16MP ön kameralarla akıllı telefonlar sunan ilk marka oldu. OPPO ayrıca motorlu döner kamera, Ultra HD özelliği ve 5x Çift Kamera Zoom teknolojisini tanıtan ilk marka olarak dikkat çekti.

OPPO’nun 2016 yılında başlattığı Selfie Expert F serisi akıllı telefon endüstrisinde bir selfie trendi yarattı.

IDC’ye göre OPPO, 2018 yılında dünya çapında 5 numaralı akıllı telefon markası olarak seçildi. 40’tan fazla ülkede ve bölgede hizmet veren OPPO, müşterileri için daha iyi bir yaşam yaratmaya adanmış 6 araştırma merkezine sahiptir.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version