İnternet

Doğuş Otomotiv, Online Staj Sistemine Geçiyor

Doğuş Otomotiv, koronavirüs pandemisi sebebiyle yetişim programlarını online ortama taşıdı. Pilot emek verme olarak başladığı programdan sonra, uzun dönemli yetişim programı olan ‘Biz’De Staj’ uygulamasını da online ortama taşıyarak genç kabiliyetlere fırsat vermeye devam ediyor. Öğrenciler başvurularını, Doğuş Otomotiv’in Linkedin sayfasındaki müracaat alanından yapabilecek, seçilen adaylar online olarak yetişim yapma fırsatı bulacak.

Doğuş Otomotiv, pandemi döneminde sağlığı öncelik alarak, öğrenciler için online yetişim programları sunuyor. Haziran Eylül döneminde ilk defa pilot emek verme olarak meydana gelen yaz periyodu online yetişim programından verim katılımı kararı Doğuş Otomotiv, bu defa uzun dönemli yetişim programı ‘Biz’De Staj’ ile online ortamda öğrencilerle buluşuyor.

Artık Online Staj dönemi başlıyor

Doğuş Otomotiv, Online Staj Sistemine Geçiyor

Doğuş Otomotiv Linkedin sayfasında yer edinen ilana meydana getirilen başvurular arasından seçilen yetişim adayları, İnsan Kaynakları departmanı tarafınca online mülakata çayır edilecek. Mülakatı müspet sonuçlanan adaylar, online ortamda alakalı ünite yöneticileri ile görüşecek ve arkasından işe alım dönemi başlatılacak.

Online olarak gerçekleşecek yetişim programında öğrenciler, beraber çalışacakları ekiplerin bütün iş süreçlerine online ortamda yardımcı olurken oryantasyon, tahsil ve proje takip edeni de gerçekleştirecekler. Program süresince öğrencilere, öğrenme çevikliği, ekip oyunu, adaptasyon, karar verme benzer biçimde yetkinlerini ölçen oyunlaştırılmış bir takım kontrol yapılarak şahsi farkındalıklarının artırılması da amaçlanıyor.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version