İnternet

Netflix Alternatifi Ucuz 3 Platform!

Şu anda günümüzde en popüler ücretli video akış platformlarından bir tanesi Netflix, fakat şirketin ülkemizdeki fiyatlandırmasında yaptığı zamlardan sonra birçok insan aboneliğini iptal ederek alternatif platformlara yönelmeye başladı.

Bizlerde Siberdefter olarak Netflix’ten daha uygun fiyatlı üç alternatif platformu sizler için bir araya getirdik. Bunlardan bir tanesi o kadar uygun fiyatlı ki verdiğiniz paranın hakkını fazlasıyla sizlere veriyor.

Uygun fiyatlı 3 Netflix Alternatifi

1. Amazon Prime Video

Amazon Prime aboneliği ile birlikte gelen Prime Video hizmeti, The Grand Tour, The Man in the High Castle ve Mozart in the Jungle gibi ödüllü Orijinal Prime Video yapımlarına ek olarak en popüler dizi ve içeriklere de sahip.

Tıpkı Netflix gibi içerikleri akıllı telefonunuza ya da tabletinize indirip dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde internet bağlantısına gerek kalmadan izleyebiliyorsunuz. Belirli telefonlarda veya tabletlerde video indirirken ve izlerken veri tasarruf modu ile internet paketiniz kontrol altında kalıyor.

Amazon Prime Video ücreti ne kadar?

Amazon Prime Video, 7,99 Türk Lirası fiyat etiketiyle şu anda tercih edilebilir en uygun fiyatlı video akış platformu. 30 Günlük deneme sürümünün ardından 7,99 TL ödeyerek izlemeye devam edebilirken diğer Amazon Prime servislerini de kullanabilirsiniz.

2. BluTV

Yerli platformların ilklerinden BluTV; Saygı, Börü 2039, Aynen Aynen ve Doğu gibi orijinal içerikleri ile ünlü fakat kütüphanesinde Game of Thrones, The Handmaid’s Tale ve The Big Bang Theory gibi ünlü yabancı içerikleri de barındırıyor.

10.000 saatten fazla film, dizi ve daha fazlasını sunan BluTV Altyazı, Dublaj ve HD kalitesiyle izleme kolaylığı sunarken aynı zamanda televizyon kanallarını da canlı olarak seyredebilme imkanı tanıyor.

Advertisement. Scroll to continue reading.

BluTV ücreti ne kadar?

BluTV, yıllık aboneliklerde aylık fiyatı 15.90 Türk Lirası olarak sunarken, normal aylık abonelik fiyatı ise 27,90 Türk Lirası

3. Gain

1 Ocak 2021 tarihinde yayın hayatına başlayan yerli platformlardan Gain, orijinal içerikleriyle tanınıyor fakat A.R.O.G., Ölümlü Dünya gibi diğer içerikleri de kütüphanesinde barındırıyor.

Gain ücreti ne kadar?

Aylık 21,90 Türk Lirası abonelik fiyatı sunan Gain, yıllık aboneliklerde aylık fiyat etiketini 13,90 Türk Lirası olarak fiyatlandırıyor.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version