Liste

Uzaktan Eğitime Uygun Bütçe Dostu 3 Tablet!

31 Ağustos 2020 tarihi itibari ile uzaktan eğitim ile açılan okullar ile birlikte teknolojik ürün ihtiyaçları da ortaya çıktı. Evinde öğrencisi olan ailelerin en büyük gereksinimlerinden bir tanesi ise uzaktan eğitim ihtiyaçlarını giderebilecek bir tablet. Bu makalemizde ise uzaktan eğitime uygun bütçe dostu üç tableti sizlere tanıtacağız.

Öncelikler bu listedeki fiyatlar 26.09.2020 tarihinde Cimri.com web sitesinde keşfedilerek hazırlandı ve bu tarihin çevresindeki zaman dilimini kapsıyor. Fiyatların sizin baktığınız tarihte yükselmesi ve bütçe dostu sınıfından çıkması bizim hatamız değildir.

1. Galaxy Tab S6 Lite

Listemizin ilk sırasına yerleşen Samsung Galaxy Tab S6 Lite hem fiyatı hem de ekran boyutu ile öne çıkmayı başarıyor. Bu ürünü listenin en başına koymamın nedenlerinden birisi S-Pen desteğine sahip olması ve büyük bir ekran deneyimi sunmasıydı.

Üç farklı renk seçeneği ile gelen Galaxy Tab S6 Lite, 7.040 mAh pil ile geliyor ve 10.4 inçlik geniş bir ekran sunuyor. Ayrıca 64 GB’lık bir depolama alanı ile gelmesi de eğitim için gerekli tüm uygulamaları rahatça kurabilmeniz için ideal.

Öne çıkan özellikleri

  • S-Pen sayesinde defter deneyimine sahip olma.
  • AKG & Dolby Atmos ses teknolojilerinin desteği.
  • microSD sayesinde 1TB’a kadar depolamayı yükseltebilme.
  • İlk dört ay boyunca YouTube Premium ve YouTube Music hediyesi.
  • Kulaklık girişinin bulunması.

Fiyatı

Fiyatı hemen hemen herkesin alabileceği bir konumda 2.870 Türk Lirası etiketinde bir fiyata sahip. Özellikleri ile beni etkileyen bu cihazı denemeyi oldukça çok isterdim.

2. iPad 10.2 inç (2020)

Öncelikle bahsetmekte olduğum bu ürün henüz piyasaya sürülmüş bir ürün değil (en azından yazının yazıldığı tarih itibari ile) lakin hem fiyatı ile hem de performansı ile kesinlikle eğitim için tercih edebileceğiniz bir tablet.

Bunu listeye koyarken en önemli dikkat ettiğim özellikler işlemcisi yani yapabileceği işlem gücü ve kalem desteği oldu. iPad 10.2 inç ya da iPad 2020, Birinci Nesil Apple Pencil ile uyumlu aynı zamanda Smart Keyboard takarak yazı işlerinizi hızlandırabilirsiniz.

Advertisement. Scroll to continue reading.

A12 Bionic çipe sahip olması ve bunu daha büyük bir ekran ile sunuyor olması gayet güzel bir şey çünkü 3.199 Türk Lirası fiyat etiketi ile alabileceğiniz en güçlü cihaz zira kendisinden daha pahalı ve daha küçük bir ekran sunan iPad mini pekte iyi bir tercih değil.

Henüz piyasaya girmemiş bir ürünü listeye eklememin en büyük nedeni iPad Mini gibi daha eski bir teknolojiyi sizlere önermemekti. 3.199 TL fiyat etiketi ile satışa çıkacak cihazın Ekim 2020 itibari ile tüm Apple mağazalarında olacağını umuyorum.

3. iPad Air 2020

Yine kendisi kardeşi iPad 10.2 inç ile birlikte satışa çıkmaya ve sizlerle buluşmaya hazırlanan birisi lakin yine bu fiyatta size önerebileceğim ve tamamen iş ve eğitime odaklanan en iyi cihaz budur.

İkinci nesil Apple Pencil ve Magic Keyboard desteğinin yer aldığı bu cihaz bir anda laptopa dönüşebiliyor ve çerçevesiz ekranı ile kocaman bir alanda rahatça çalışabiliyorsunuz.

Ek olarak A14 Bionic işlemci ile gelmesi aynı anda üç dört uygulamayı rahatça kullanabilmenizi sağlıyor. Kamera konusunda da 4K video desteği sunan bu cihaz ile internette içerik üretimi bile yapabilirsiniz yani bir öğretmen iseniz sizde bu güzel cihazdan faydalanabilirsiniz.

Sizlere sunduğum bu iki iPad modeli tahminlere göre Ekim ayında ülkemizde satışa sunulacak ve fiyatları da gerçekten muhteşem. Eğer bir birikim yapmaktaysanız bu listedeki ürünler bütçenizi boşa çıkarmayacak.

Advertisement. Scroll to continue reading.

1 Comment

  1. Pingback: 500 Bin Öğrenciye Ücretsiz Tablet Dağıtılacak | Siberdefter

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version