Otomobil

MOTUL’ün Yeni Mobil Uygulaması Artık Yayında

Araç sahiplerinin en zorlandıkları konuların başlangıcında doğru yağ tarzı yapmak geliyor. Motul, bunun önüne geçmek için vasıta marka, model ve kilometresine gore doğru teknik özelliklerdeki ürün seçimini kolaylaştıracak internet tabanlı yağ seçici uygulamasını mobil olarak da hayata geçirdi.

Motul’ün bu uygulaması yardımıyla madeni yağ değişiminin yanı sıra  ihtiyaç duyulan öteki bakımlar ile alakalı bilgilendirmelere de erişim sağlanıyor. Ve hatırlatıcı kısmı ile periyodik bakımlar zamanında yapılabiliyor. 

Motul Mobil Uygulaması İle Aracınız Tüm Kontrolü Cebinizde!

App Store ve Google Play üstünden ücretsiz bir şekilde indirilebilen uygulamanın içinde Motul’ün üstün özellikli motor yağlarının yanı sıra araçlarında gereksinim duyabilecekleri katkı maddeleri, antifrizler ve bakım ürünleri de dahil olmak suretiyle 900’den fazla ürün bilgisi yer alıyor.

Motul satış noktalarının kontakt bilgilerine tatbik üstünden ulaşabilen vasıta sahipleri, kendilerine en yakın noktaya giderek Motul ürünlerini satın alabiliyor ve araçlarını Motul uzman noktalara emanet etmenin itimatını yaşıyor.

Yine tatbik yardımıyla Dünya çapında Motul’ün destekçisi olduğu birçok faaliyet bilgisine ve bütün öteki Motul ürün haberlerine ulaşmak kolaylaşıyor.

Araç Sahipleri Hatırlatıcıyı Çok Sevecek 

Motul mobil uygulamasının en beğenilecek özelliklerinden birinin de “hatırlatıcı” kısmı olması bekleniyor. Araç sahipleri yağ değişiminden sonrasında tekrar ne vakit bakım yapması icap ettiğini tatbik içinde bulunan hatırlatıcısı yardımıyla unutmuyor.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Ayrıca motor, şanzıman, fren bakımı hatırlatmaları da bu kısımda yer alıyor. Böylece doğru zamanda doğru mamüller ile periyodik bakımları meydana getirilen araçların ömrü uzarken aracın kıymeti artıyor. 

Motul’ün mobil uygulaması App Store ve Google Play üstünde Türkçe ve ücretsiz bir şekilde vasıta sahiplerine ulaşıyor. 

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version