Oyun

BPM: Bullets Per Minute Oyun Konsollarına Geliyor!

Retro esintili ritim tabanlı FPS oyunu BPM: Bullets Per Minute, Xbox One ve PlayStation 4’e 2021 yılı itibariyle geliyor. Gösterişli yeni bir fragmanla duyurulan konsola geliş, tüm süslemeler ile birlikte gelen konsol versiyonu ile temel oyunun bir bağlantı noktasından daha fazlasını sunacağını söylüyor.

Bu, beş yeni karakter, üç yeni silah, yepyeni bir bölüm ve iki zorluk ayarı, Hellish ve Practice dahil olmak üzere çok sayıda içerik ekleyen Overdrive Güncellemesini de içeriyor olacak.

BPM: Bullets Per Minute’de, müziğin sıra dışı ritimlerini ateşleyip yeniden yüklerken rock opera müziğine zamanında yetişmelisiniz. Bazı düşmanlar ritmik olarak zamanlanmış saldırılara sahipken, film müziği siz onunla etkileşime girdikçe uygun şekilde destansı hissettirecek.

Oyun, oyuncuların ve konsol sahiplerinin eline geçene kadar, bu konsol versiyonun ne kadar iyi bir oyun deneyimi ve çılgın ritim temelli dövüşün kontrolcülere ne kadar iyi dönüşeceğini bilmiyoruz. Playtonic Friends yayın etiketinin bir parçası olarak Playtonic Games tarafından desteklenen, nasıl oynanırsa oynansın Awe Interactive’in adının kaliteli bir teknik portu olmasını beklemeliyiz.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Oyun Konsolu

Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım ve teknoloji devi Microsoft’un Xbox Series X ve Series S konsolları için 20. yıl dönümü Xbox Kontrolcüsü, resmi duyurusu...

Oyun

Amazon.com.tr, bugün yaptığı açıklamayla Sony’nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation®5’in sınırlı sayıda stoklarla satışa sunulduğunu duyurdu. Amazon.com.tr müşterileri, yeni yıl öncesinde ister kendileri ister...

Donanım

Playstation 5 sonunda geldi be! Öncelikle yazıma başlamadan önce dün ki yayının ana konseptini ufak da olsa eleştirmek istiyorum. Nerede "ulan" future games?

Oyun

Epic Games, PlayStation 5'te bir demo ile Unreal Engine 5'in (oyun motoru) bir sonraki güncellemesini duyurdu.

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version