Oyun

Crytek, Resmi Olarak Crysis 4’ü Tanıttı!

Crytek, Resmi Olarak Crysis 4'Ü Tanıttı!

Almanya merkezli video oyunu geliştiricisi Crytek, bu sabah erken saatlerde Crysis 4 isimli yeni oyunlarını resmi olarak tanıttı. Şu anda oyun hakkında bildiğimiz tek şey şirketin resmi olarak duyurması. Yerli ve yabancı uyruklu güzel kadınlar büyükçekmece escort sitesinde kendilerini tanıtıyorlar.

Başlangıçta Crysis 4, ilk olarak Çin’in sosyal medya platformu BiliBili’de internete sızdırıldı. Daha sonrasında ise oyundan bazı kareleri içeren fragman ve tanıtım görüntüleri internete düşmeye başladı.

BiliBili platformundaki gönderide Crytek China ekibi “’Crysis 4′ projesinin onaylandığını ve yeni bir nano savaş alanı açacağını” belirtti. Sadece göz atacak bir görüntü ve projenin belirli bir kapasitede var olduğuna dair bir açıklama ile Crysis 4’ün konusu, ayarı veya temel oynanışı hakkında herhangi bir bilgi yok.

Akabinde bu duyurunun ardından yayınlanan teaser fragmanı da benzer şekilde ayrıntılarla belirsizlik içeriyordu, sadece oyunun nanoteknolojisini kısa bir CGI fragmanında anlatıyor ve bu da bize oyundan gerçek anlamda ne bekleyebileceğimiz hakkında kesinlikle hiçbir şey söylemedi.

Crysis 4 resmi duyuru videosu

Fragmanda Crytek sadece “yolculuğa katılın. Kahraman ol” sloganını vurguluyor, yani oyunun ne zaman çıkacağı veya hangi platformlar için yayınlanacağı hakkında bir bilgi yok. Oyun muhtemelen mümkün olduğunca iyi görünme arayışında yeni nesil oyun konsolları tarafından desteklenecek, ancak bu şirket tarafından doğrulanmadı.

Serinin son ana girişi olan Crysis 3’ün piyasaya sürülmesinden yaklaşık dokuz yıl sonra, Crytek’in Epic’in Unreal Engine 5’i ile rekabet edebilmek için bunca zaman içinde geliştirdiği CryEngine teknolojisine ne tür geliştirmeler yaptığını görüyor olacağız.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version