Oyun

Far Cry 6 Ertelendi

Ubisoft’un nesiller arası açık dünya nişancı oyunu Far Cry 6, tüm sistemlerde süresiz olarak ertelendi.

Resmi Far Cry 6 Twitter hesabı üzerinden yapılan bir Twitter gönderisiyle duyurulan Ubisoft’taki ekibin, “serinin bugüne kadarki en iddialı oyununu” yapmak için daha fazla zamana ihtiyacı olduğu açıklandı.

İşte açıklamaları:

Bu yılın başlarında sizi serinin bugüne kadarki en iddialı oyunu olan Far Cry 6 ile tanıştırdık. Unutulmaz anlar, katil karakterler ve destansı bir hikaye ile dolu, zengin ve egzotik bir dünyada geçen modern bir gerilla devrimine öncülük etmek için sürükleyici bir fantezi sözü verdik.

Hepinizin Far Cry 6’yı ele geçirmek için endişeli olduğunuzu bilsek de, sağlığınıza odaklanırken bunu oynamak istediğiniz oyun haline getirmemiz için bize daha fazla zaman verildiğini bilmenizi isteriz. Bu benzeri görülmemiş küresel bağlamda ekiplerimiz. Dünyanın dört bir yanındaki ekiplerimiz, tutkularını ve yaratıcılıklarını seveceğinizi umduğumuz unutulmaz bir oyuna dönüştürmek için stüdyolarda ve evlerinden çalışıyorlar.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Umarız hepiniz güvende ve sağlıklısınızdır ve
Yakında Yara ve Far Cry 6’yı deneyimlemeye hazır.

Altıncı ana hat Far Cry oyununun, mevcut nesil ve yeni nesil konsolların yanı sıra PC’de de piyasaya sürülmesi planlanıyor. Önümüzdeki yıl yayınlanması bekleniyor.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version