Oyun

Mobil cihazlar için yeni Yüzüklerin Efendisi Oyunu çıktı

Rise to War, Üçüncü Çağ’da ilk Yüzüklerin Efendisi oyunu değil. Electronic Arts, İki Kule ve Kralın Dönüşü’nün adaptasyonlarını geliştirirken, şirket Yüzüklerin Efendisi: Üçüncü Çağ’ı da yayınladı.

Yine başka bir Yüzüklerin Efendisi oyunu yolda. Gollum ve Amazon’un Yüzüklerin Efendisi MMO’ya dayanan yeni oyunun ardından NetEase ve Warner Bros.Interactive Entertainment Yüzüklerin Efendisi: Rise to War’u duyurdu. Bir mobil strateji oyunu olan Rise to War, Orta Dünya’nın Üçüncü Çağında yer alıyor.

Bir basın açıklamasında, oyun “görsel olarak çarpıcı ve tamamen sadık” olmayı hedefliyor. Oyunda Yüzüklerin Efendisi, İki Kule ve Kralın Dönüşü’nden “ikonik karakterler ve yerler” yer alacak. Bu ayarlanır Üçüncü Yaş Ring için Savaşı sonunda Sauron’un yenilgisi ile sonuçlandı o 3000 yıllık dönemdir.

WBIE’den David Haddad yaptığı açıklamada, “Bu uyarlama, oyuncuların Orta Dünya’nın ikonik ayarlarını ve karakterlerini savaşta stratejik becerilerini keşfetmeleri için yeni fırsatların kilidini açacak.” Dedi.

Rise to War, Üçüncü Çağ’da ilk Yüzüklerin Efendisi oyunu değil. Electronic Arts, İki Kule ve Kralın Dönüşü’nün adaptasyonlarını geliştirirken, şirket Yüzüklerin Efendisi: Üçüncü Çağ’ı da yayınladı.

Rise to War’un tanıtım filmi, Sauron’un güçlerinin kuşatması altındaki Minas Tirith şehrini gösteriyor. Oyunun çıkış tarihi açıklanmadı.

Diğer yandan, WBIE sahibi AT&T’nin EA, Take-Two ve Activision ile satın alma peşinde olduğu bildirilen şirketi satmak istediği bildiriliyor.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Oyun

Yeni efsane Valkyrie’yi tanıtan son sinematik fragman ile birlikte, Apex Legends oyunu artık mobil cihazlara geliyor. Oyun yönetmeni Chad Grenier tarafından yapılan bir haberde,...

Yazılım

Günümüzün en popüler mesleklerinden yazılımcılık ya da yazılım geliştiricisi olmak artık gelişen teknoloji dünyası ile oldukça kolaylaştı. Bizlerde web yazılımları geliştirme/mobil uygulama geliştirme ve...

Oyun

Araba tutkunlarını hepimiz biliriz belki de siz de araba tutkunusunuzdur, oyunları da severiz hem de araba oyunlarını çok çok severiz.. işte sizi eğlendirecek mükemmel...

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version