Nasıl Yapılır

Martı Scooter Nasıl Kullanılır?

İstanbul’un bir numaralı ve güzide ulaşım aracı Martı, yaz aylarının gelmesi, çevreci teknolojilere gösterilen ilginin artması ve koronavirüs pandemisinin getirdiği tedbirlerle daha da popüler hale geldi.

İnsanlar artık sokakta Martı kullanan kişileri görünce sürmek istiyor ya da bir tane elektrikli scooter almak istiyorlar çünkü hem maliyeti ucuz, hem eğlenceli hem de oldukça hızlı. Özellikle İstanbul gibi bir şehirde bir noktadan bir noktaya oldukça hızlı sürede gidip gelebiliyorsunuz.

Martı’yı nasıl kullanırım?

Martı scooter

Öncelikle Martı‘yı kullanmak çok basit, ilk önce telefonunuza Martı’nın uygulamasını indiriyorsunuz ve hesabınızı oluşturuyorsunuz hesabınızı oluşturduktan hemen sonra kredi kartınızı, ön ödemeli kartınızı ya da bankamatik kartınızı uygulamaya tanımlıyorsunuz ardından harita üzerinde kullanıma müsait Martıların yanına giderek üzerlerindeki karekodu okutup cihazı kiralıyorsunuz ve işte kullanabilirsiniz.

Martı fiyatları 2020 – siberdefter

  • Telefonunuza Martı Scooter’ın uygulamasını indirin.
  • Hesabınızı oluşturunuz.
  • Hesabınızı oluşturduktan sonra bir banka kartı ya da kredi kartı tanımlayın, kiralama ve başlangıç ücretleri bu karttan ödenecek.
  • Harita üzerinde müsait olan Martı scooterların yanına gidin ve direksiyon kısmındaki karekodu uygulamadaki BAŞLA butonuna tıklayarak okutun.
  • Artık Scooter kiralandı ve keyfini çıkarabilirsiniz.

Martı‘yı kiraladık, sürdük, eğlendik peki ben bunu nasıl bitireceğim? Çok basit haritada yeşil olarak belirlenmiş bölge içerisinde; halkın erişime kolay olabilecek ve insanları rahatsız etmeyecek şekilde bir diğere kilitlemeniz ve uygulama üzerinden Martı’nın tamamen gözükeceği şekilde fotoğrafını çekmeniz gerekiyor daha sonrasında uygulama cihazı kilitleyip sürüşünüzü sonlandıracak.

Martı’dan Ücretsiz Sürüş Kazanın

Martı 2020 sonu itibari ile standart ücretlerine geçiş yapıyor. Yeni bir kampanya ya da yeni bir promosyon gelmediği sürece fiyatları eski haline dönecek. Peki sizler ilk Martı sürüşünüzde ücret ödemeden gerçekleştirmek ister misiniz?

9ZQUVP

  • Martı uygulamasını açın
  • Yukarıdan üç çizgiye dokunun.
  • Kampanyalar seçeneğine dokunun.
  • Davet Kodunu Gir kutucuğundan Kod Gir düğmesine dokunun.
  • Yukarıdaki kodu girin ve Ekle düğmesine dokunun

Advertisement. Scroll to continue reading.

2 Comments

  1. Pingback: Martı, 15 Kişiye Yılbaşı Hediyesi Veriyor! | Siberdefter

  2. Pingback: Martı, 15 Kişiye Yılbaşı Hediyesi Veriyor! | Hasbel Haber

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Haberler

Türkiye Cumhuriyeti Merkezli elektrikli scooter devlerinden Martı, resmi Instagram hesabından paylaştığı bir gönderi ile İstanbul’un Kadıköy ilçesindeki Bağdat Caddesi’nde Martı Store isimli mağaza açacaklarını...

Elektrikli Scooter

Yerli elektrikli scooter kiralama şirketi Palm, Dubai merkezli FENIX şirketi tarafından 43 milyon lira (5 milyon dolar) bedelle satın alınmıştı. Palm uygulamasını bünyesine katan...

Exxen

Acun Ilıcalı’nın yeni projesi olan dijital içerik platformu EXXEN, Martı Scooter ile iş birliği https://escortesenyurt.com.tr/ gerçekleştirdi. Martı mobil uygulaması üzerinden kullanıcılara gelen bildirime göre,...

İnceleme

İstanbul’da şehir yaşantısı çok hızlıdır, bu hızın yanında bir yere yetişirken trafik ise kaçınılmazdır. Ülkemizin bir çok yanında elektrikli scooter kiralama servisi ile hayatımıza...

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version