Sinema

Barış Akarsu’nun Hayatı Film Oluyor!

2007 senesinde geçirdiği elim bir trafik kazasında hayatını kaybederek aramızdan genç yaşta ayrılan şarkıcı Barış Akarsu‘nun hayatı artık film oluyor. Yapımcılığını Aytaç Ağdağ’nın üstlendiği ve senaryo çalışmaları tamamlanan Barış Akarsu filminin çekimlerine Mayıs, Haziran gibi yaz aylarında başlanılacak.

Yıllar önce milyonların televizyon başında severek seyrettiği “Akademi Türkiye” isimli programda amatör seslerin şarkılar söyleyerek kendi yeteneklerini ortaya koyuyorlardı. Bu program sayesinde hayatımıza giren isimlerden bir tanesi ise Barış Akarsu idi. Genç sanatçı gerek karakteri gerek sesiyle Türk halkının gönüllerinde taht kurmayı başaran isimlerdendi.

Rahmetli Barış Akarsu, sahne performansı ve genel tarzı ile Anadolu Rock’ın efsane isimlerinden Cem Karaca ve Barış Manço’yu andırıyordu. Her yönüyle gönlümüzde bir vazgeçilmez hale gelen Barış Akarsu’yu hayat, bizden alıp götürmüştü.

29 Haziran 2007 tarihinde talihsiz bir trafik kazası geçiren genç sanatçı, 4 Temmuz 2007 tarihinde aramızdan ayrıldı. Yalnızca 28 yıllık bir yaşantısı olan genç sanatçının yaşamı artık bir sinema filmi olarak beyaz perdeye taşınacak.

Barış Akarsu filminin çekimlerine ne zaman başlanılacak?

Barış Akarsu

Filmin yapımcılığını üstlenilen Aytaç Ağdağ, Barış Akarsu filminin çekimlerine yaz aylarında başlanılacağını belirterek film hakkında bir takım açıklamalara değinmek istedi. Filmde hayatın içinden olayları tüm şeffaflığı ile anlatacaklarını vurgulayan Ağdağ, bu eser ile birlikte yaşanmışlık hissi uyandıracaklarını, izleyicinin hem kalplerine hem de zihinlerine dokunacaklarını söyledi.

Barış Akarsu filmi ne zaman vizyona girecek?

Genç sanatçı Barış Akarsu’nun hayatını ele alan filmin senaryo çalışmaları bitti ve çekimlerine Mayıs, Haziran gibi yaz aylarında başlanılacak lakin filmin ne zaman vizyona gireceği, sinemalarda mı yoksa internette mi yayınlanacağı henüz belli değil.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version